Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#682315 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #682081

Ahogy látom nem maradtam le semmiről... tényleg nem voltál valami éhes (könyvileg). Na, majd jövő héten ! (sem fog történni semmi)

Az utolsó pillanat előtt…

#682233 birkanyiiroo

Az utolsó pillanat előttig 294 volt az indi, aztán a legutolsó másodperc végén 293 lett... :) Szanaszét mutyizzák ezt a sz*rkupacot.

#682081 birkanyiiroo Előzmény: #681745

Magam is valahol azon a tájékon szándékozom megválni ettől a csodálatos instrumentumtól (***** *****), így sajna nem ehetek többet a könyvből... (szeretném remélni, hogy ma haraptam belőle az utolsót) :)

#682010 Boby. Előzmény: #682001

Szép dolog a grafika, de szerintem nem a tőzsdére való. Amúgy vitatkoztam én már Egonnal néhány éve..., 500 körüli telkónál ő már -ha jól emléxem- látta a 400-at, oszt a papír mégis 700 fölé ment.

3-4 napi sikertelen prób…

#681995 Boby.

3-4 napi sikertelen próbálkozás után ma vettem a portfoliómba egy kis telkót.Egyenlőre 1-2 éves időtàvra, 20% körüli hozam elérése a cél. Nagy storyt nem kerítenék a vétel magyarázatául, egydzerűen azt gondolom, hogy elfogytak a nagy kiszállók.

#681745 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #681548

Kolléga! Mivel péntekig nem vagyok, arra szeretnélek kérni, hogy semmi mást ne egyél csak a könyvet, azt viszont kiehetnéd úgy 305-ig! :-)

#681404 birkanyiiroo Előzmény: #681402

Mi lenne? Neked nem szóltak? :-) Venni kell, mégpedig szigorúan! :)

"...Mint az az engedélyből kiderül, a T-Mobile Global Holding Nr. 2. most CMobil nevű másik leányvállalatához passzolja a magyar távközlési csoportot."

"Passzolja"??? B*sszus ez hihetetlen... CMobil B.V.??? Mi a T-ököm ez már megint???? :-)

#681346 birkanyiiroo Előzmény: #681334

Mert biztosan megérdemelte. :(

Növelte a cég "értékét", és mindenkor a részvényesek érdekeit tartotta szem előtt... ennyi a legkevesebb, ami jár(t) neki. (**** ****** ******* *** * ** ***** **** ******!)

Ez a társaság is rémisztő dögkút és szemérmetlen pénzszivattyú. 400 fölötti rv-tulajoknak nagyon nem volnék a helyében.

Ettől függetlenül jó lesz ez! :)