Kieszi a könyvet??? besz@rok.. Csak nem a telkóét! Én meg most valahogy nem vagyok éhes, szóval légyszi kapj ki egy harit a könyvből!
Kieszi a könyvet??? besz@rok.. Csak nem a telkóét! Én meg most valahogy nem vagyok éhes, szóval légyszi kapj ki egy harit a könyvből!
:) Most már tényleg jöhetne valami éhes nagybüfi (mármint rajtunk kívül ugye!), és "kiehetné az ajánlati könyvet"... :-)
Hát persze! Szerintem azért nem kell ez a kutyának sem mert péntek van! (hétfőn meg azért nem kell majd mert hétfő lesz..). Éljen a mikulás rally!
Jelenleg "az ellenség figyelmének elaltatása" című fejezetet olvassuk. Szerencsére akármerre is indulna belőle, jó lesz ez... és strong buy! :-)
"Arra lennék kíváncsi itt ezen az áron elkapná egy qe kivezetés para vagy ilyesmi mit csinálna."
Milyen qe kivezetésről tetszik beszélni? A paráról nem is beszélve ugye...
Amúgy én meg azt gondoltam, hogy jön ez a xetra az icebergjével, oszt jól megtörjük a jeget, és délben már 305 forinton leszünk.. :-)
Nem trendforduló miatt , az egy szimpatikus szám nekem. :) Illetve az volt tavasszal.
Úgy megmaradt a fejemben.
Pedig vmikor veszek belőle tbsz-re, szeretném látni mit csinál ha jön egy komolyabb esésféleség a piacokon.
Mondjuk benne van, hogy bőven 300 fölött lesz akkora már, és visszaesik mondjuk 300-ra.
Arra lennék kíváncsi itt ezen az áron elkapná egy qe kivezetés para vagy ilyesmi mit csinálna.
Megtartanák kb itt vagy menne le új aljra.
Ne teszetoszáskodj.... egyébként a papír jelenleg nem olcsó, ellenkezőleg.. még túl drága, majd 320-nál (lesz) lenne olcsó! Szóval mire az ember észreveszi a trendfordulót, és bevásáról... na akkor derül ki, hogy lóf@sz van itt csak nem trendforduló, és a papír összeroskad....
Elméletileg nem lehet kizárni. Úgy tudom, hogy mindenhol tőzsdén vannak ahol terjeszkedtek.
Kivezetés mellett szólna, hogy nem kellene osztalékot adni a 40% közkéznek (idei évre amúgy sem adnak). Ellene, hogy egy rakás lé lenne, plusz kérdés, hogy mit hoz még itt a forradalom. Persze most olcsóbban lehetne kivezetni mint pár évvel ezelőtt.
Nem tudom mennyi esély van rá.
Ezt még tavasszal terveztem mikor osztalék előtt eladtam. Most még túl olcsó. :)
320-nál venni? Jó ötlet! Remélem még idén sikerül neked, mert akkor együtt örülnénk... :)
320-nál akartam venni.
Megvárom míg visszanéz oda aztán lecsapok rá. :)
Nem ugrálok. Van így is bőven papírom hasonlóan "jobban" teljesítőek.
:-)
Nem hiszem hogy jó ötlet lenne...... a gyorsnaszádunk gyorsan nekiütközhetne annak az iceberg(már a neve is horrorisztikus) izének.
Iceberg?... ööö az micsoda? :) Legutóbb a Titanic-kal kapcsolatban hallottam a kifejezést... :-)
Az Iceberg ajánlatok miatt látsz kevesebb darabszámokat
298-ig összvissz kb. 250k darab van eladásin... most ki lehetne kapni a könyvet... Nyeretlen, mit szólsz, nekiugrunk? :)
RC ügyfeleknek dec. végéig ingyen 10-mélységű könyv akció! Már működik:
Amint látom kolléga rám tolta a felelőséget, (csak a pakkját rám ne tukmálja) Annyit talán elárulhatok,(bár az életem kockáztatom) hogy napról-napra közelebb vagyunk a ki(fel)vásárláshoz, tehát nem távolodunk tőle! :-) Amennyiben egy kicsit magasabbról szemléljük a a "problémát", annyit tudok még mondani(ezt viszont teljes bizonyossággal), hogy kizárt dolog, mert nem tudom :-)