Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#680986 birkanyiiroo Előzmény: #680977

"Ne teszetoszáskodj!" - hallottam egyszer egy sikeres (nagy)befektetőtől itt a topikban...:) vagy ahogy a Drámaköltő fogalmaz: "A tett halála az okoskodás."

Az okosok már ma is vették! (Nyeretlennel mi sajnos nem vagyunk okosok, amit az is mutat, hogy már adnánk ha tudnánk):), de ez ne riasszon vissza, maradjon ez a mi kis problémánk. :)

#680977 banyaiz Előzmény: #680813

Azt kell mondjam, hogy vsz ez az alj amit most ebben az msci sztoriban összehozott elessen, nem tudom mennyi volt számszerűen 270 körül vhol szóval ahhoz elessen vmi igen komoly dolog kellene, egy új terrorizálás vagy ilyesmi. A régiek már nagyjából beárazódtak úgy néz ki.

Annyira de annyira jó üzletnek néz ki megvenni ezen a környéken és amikor a forradalom normalizálódik minimum dupla + osztalék. Szóval annyira pofon egyszerűnek és jó ötletnek tűnik , hogy az már gyanús. :)

Egy tartósan ilyen alacsony hozamkörnyezetben szvsz csak idő kérdése mikor ad egy olyan osztalékot, hogy 500 fölött fognak vele kereskedni. Vonz ez a dolog meg kell mondjam. Nem tudom mennyire kellene vele kapkodni. Választás előtt a helyzet normalizálódni nem fog, esetleg ha mégis tud adni vmi osztit az lehet innen egy pozitívum tavasszal, ami negatívum lehet mit csinál ez is ha külföld nyom egy esésféleséget mondjuk jövő első félévben.

Lehet , hogy itt kellene elkezdeni játszani 2015 -ös osztalékspekire.

Mondjuk ezt már éreztem 5xx-nél is, 400-nál is, ez is elgondolkoztat. :)

#680964 birkanyiiroo Előzmény: #680963

Úgy gondolom, hogy igen, sőt, IGEN!!... bár mint említettem, ebben a témában leginkább Kétéves van otthon... (de valszeg köti a titoktartás, amit nagyon nehezen tud már palástolni) :-)

Komolyan: láttok esélyt …

#680963 Tapasz

Komolyan: láttok esélyt egy DT felvásárlásra?

#680957 Hibaz Előzmény: #680943

Ez a nagy forgalom még később jól jöhet,ha most is egy 2008/2009-es fordulat előtt állunk....

#680943 birkanyiiroo Előzmény: #680942

Azt egyelőre senki sem mondta (vagy cáfolta), hogy a DT fogja felvásárolni... :-) Lehet, hogy pont az MNV fogja, ahol Kósa már simán lehetne nemcsak, hogy szóvivő, hanem elnök is... (persze az országgyülis képviselőség mellett):)

Ezekről a dolgokról Nyeretlen tud(hat) többet... gondolom, egyszer majd csak megosztja velünk is az infókat... )

#680937 birkanyiiroo Előzmény: #680930

"...Mind1, valami új, ütős, és majdnem hihető történetet kellene kitalálni... dolgozom rajta."

Holnap Xetra-nap. Esetleg "véletlenül" pont holnap bedobni egy "küszöbönálló" felvásárlási ajánlat hírét??... persze egyelőre szigorúan nem-hivatalos forrásból... aztán lehet cáfoltatni, majd újra megerősíteni... ezt a részt már rád bíznám. :-) (lényeg, hogy mi ki tudjunk szállni):)

#680930 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680927

Avval semmi bajom sincs, hogy nincs osztalék idén, de a bejelentés időzítése az több mint érdekes. Volt idén már profit warning, aztán meg jött, hogy mégsem úgy gondoltuk.... Mind1, valami új, ütős, és majdnem hihető történetet kellene kitalálni... dolgozom rajta.

igen meglepne, ha 280 fe…

#680929 rbbj11

igen meglepne, ha 280 felett zárna, az meg pláne, ha plusszban :OO

#680928 birkanyiiroo Előzmény: #680924

"gazdálkodás Horatio, gazdálkodás!" :) (... torról maradt hidegsültből kiáll a nászi asztal...) (re: b**ös k*r*a) :)

#680927 birkanyiiroo Előzmény: #680923

még a végén lehet, hogy ügyes húzás volt a qrvapecér menedzsment részéről az osztiszünet megszellőztetése... aztán februárban 330-nál kénytelenek lesznek mégis valamennyit javasolni a kgy-nek, hogy esni tudjon az elhanyagolt külsejű konzumhölgy :-)

#680924 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680921

Most meg hová rohan??? Tököm tele... 285-ön vettem egy kicsit!(de ezekről a szinterkről van ölég, az olcsóbbakat meg már kirázták a kezemből a genyák :-)

#680923 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680919

Ha lesz, akkor meg az idők végezetéig fogod tartani (talán egy kicsit tovább), úgy megszereted majd, hogy képtelen leszel elengedni...nekem elhiheted! A papírnál már csak a management nagyobb k@rva, de jól meg lesznek bas...!

#680919 Pityke35 Előzmény: #680917

:DD

265 a szint. ( meg 260, 255, 250)

Ha nem lesz nem bánom, ha lesz spájzolom. Ha kell soká! :)

#680917 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #680912

Lárifári! A papír erőtől duzzad! Nem értesz Te ehhez :-)

Akárhová is álltál be (talán 240?), álldogálhatsz ott jó sokáig (tán az idők végezetéig is, csak arra figyelj meg ne fázz:-) oszt akkor sem kapsz ebből a gyémántból (büdös kurv@ból) sosem.