Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#665133 Hathor Előzmény: #665131

Nekem nem trendel.

Ha meg van..

nekem nincs meg ilyen..

ahogy látom nektek sem igazán.

Mire emelkedne, már fordul.

#665131 Ibiza Előzmény: #665093

azért lejárta 2x 3x a 18000-18800-as részt..ez nem rossz pénz ha meg van..

#665130 Hathor Előzmény: #665128

indikátorokon egyre alacsonyabb csúcsok, árfolyamgörbén meg emelkedő csúcsok.

Hát igen.

Ennek indikátor alapján le kéne törnie.

Mondjuk ettől, ha SP elkezdene esni, simán vehetnének végre minket, mint lemaradókat.

Richtert felcibálták az elmult pár napban, ma meg adják vissza.

Elég unalmas játékok ezek.

#665127 Hathor Előzmény: #665126

Persze hogy jó.

én is kértem mindenki írja le mit lát a charton.

Én is mindenki véleményét meghallgatom chart szinten.

#665126 Konvektor Előzmény: #665124

Az idő eldönti.

Jobb így kereskedni, ha mindenki elmondja a meglátását.

Tud szelektálni az ember, lehet valakinek a gondolata elgondolkoztatja a másikat.

Engem érdekel más véleménye !!!

#665125 Konvektor Előzmény: #665122

szopatóóó dolog a psar,

Nekem ez a kedvenc indikátor.

Lehet vele boldogulni, de én egyedi tapasztalat , megfigyelés szerint alkalmazom.

#665124 Hathor Előzmény: #665122

Most én is fenntartással kezelnék ilyen gyertya formációkat, amikor egy éve oldalazunk. Alj tetőnél még lehet keresgélni gyertya formációkat, de közte felesleges.

Ennek ellenére én lennék a legboldogabb, ha végre elindulna már fel ez a kóceráj.

#665122 Borska Előzmény: #665106

simán lehet igazad, én a magam részéről kissé szkeptikusan kezelem ezeknek a gyertya alakzatoknak a információ értékét, legfőképp a magyar piaccal kapcsolatban, TA a likvid és nagyforgalmú piacok előző kereskedési statisztikája alapján meghatározott elvárt viselkedés mozgóátlagok ,súlyzott értékek, fanok,fibok van ott minden, és az ember csak kapkodja a fejét amikor mégsem mükszik, a tapasztalataim alapján az egyik legdurvábban szopatóóó dolog a psar, de ez más téma

A béten pedig aztán TA-val azt magyarázok amit akarok, olyan példákat hozok 3 fehér-fekete katonára ,varjúra , hullócsillagra meg kalapácsra mint a szél, sőt szigetfordulós meg álkitörős példa is van ezer :) de valahogy mindig kiderül hogy sánta a cucc :)

#665120 Hathor Előzmény: #665118

Én nem foglalkoznék ennyire külön hati vétel, eladási oldalával.

BUX az érdekes, mint tudjuk..

Ha most kéne elemeznem, inkább egy fej-vállat mondanék kialakulni a 15perces kioldalazásban. Valahogy a kép szerint.

De egyelőre azt sem tudom mi viszi fel jobb vállra.

http://postimg.org/image/64k2mk44j/full/

Alatta meg mint tudjuk ott a rés. Csak ne kelljen lefele réssel ugratni reggel, mert fej-váll után sziget is lesz.

hatit megveszik én úgy l…

#665118 Aptiti

hatit megveszik én úgy látom. Ha 800 felett zár ,akkor királyság. Jövő héten meglehet a 19000 feletti szint is.

#665115 Aptiti Előzmény: #665096

úgy látom nem igazán akar esni a BUX.

A MOL is gyógyulgat.

OTP-be meg még lehet pár % -ék 4550-ig.

Ha SP nem törik le, akkor jók leszünk hétfőre szvsz.

#665112 Borska Előzmény: #665105

az is lehet, de az nem kormányzati oldalú megnyilvánulás lenne, bár valahogy ezt kétlem, de minden előfordulhat

#665111 Aptiti Előzmény: #665086

Ki mondta, hogy nem vagyok Long-ban?

Ha figyelmesen visszaolvasol, láthatod, hogy jócskán benne vagyok még. (csak nem full-on)

Mindig megnyugtat az, hogy a pozim 1/3-át profitként realizálom. Így van mozgásterem.

és legfőképpen még bírok aludni XD

#665103 Konvektor Előzmény: #665096

BULLISH SIDE BY SIDE WHITE LINES

BULLISH SIDE BY SIDE WHITE LINES

Szerep : Trenderősítő

Várható trend : Bullish

Előző trend : Bullish

Megbízhatóság : Alacsony

Típus : Bullish

Gyertyák száma : Három

BETBULLS

Meghatározás

A Bullish Side By Side White Lines minta három fehér gyertyából áll. Az első fehér gyertyát az aktuális trend irányában réssel nyitó két azonos nyitóárral rendelkező gyertyák követik.

Felismerés

A piac emelkedő trendben van.

Az első nap egy fehér gyertya.

A második nap is egy fehér gyertya rést hagyva maga mögött.

A harmadik nap is fehér gyertya formájú és mind a hosszúság, mind a záróérték hasonlóan alakul, mint a második napon.

Értelmezés

A Bullis Side By Side White Lines alakzat a bullish piac egy jellemzője. A növekvő trendben három egymást követő fehér gyertyát figyelhetünk meg, ezzel is erősítve az emelkedő trendet. Az első fehér gyertyát egy felfelé irányuló réssel két fehér gyertya követ. Ez a formáció alacsony megbízhatóságú, az emelkedő trend könnyen kifulladhat. Ha nem zuhan bá az árfolyam maradjunk a bika oldalán.

Fontos tényezők

A két egymás mellett lévő fehér gyertyák testének nem kell feltétlenül azonos mérettel rendelkezniük, de nyitóáruk megegyezeik. A minta megbízhatósága magas, de megerősítésre van szüksége, ami lehet egy fehér gyertya felfelé irányuló réssel, vagy magasabb záróárral.