Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

....amúgy igazán gömböly…

#665101 Borska

....amúgy igazán gömbölyű akkor lenne a nap ha jönne kormányzati oldali bejelentés devizahiteles ügyben

....avagy bejelentenék hogy mégsem engedik Magyarország egészségügyi gyöngyszemének kivásárlását a gonosz külföldi multiknak és vissza minden

Re: nincs cím

#665099 Konvektor Előzmény: #665091

Látom ketten vagyunk longban.

Ha mindenki shortban van, akkor nem tud esni, emelkedni kell !

#665096 Borska Előzmény: #665090

én speciel 10 kőkemény konti short-al várom a folytatást

fokozódó esés esetén tolnék még rá 10et ha pedig törné végre valahára a 18000-at valahova oda beraknám a stoppot majd hátradőlve élvezném a műsort

a horvátokhoz pedig ennyi :

most illő képpen megköszönték az oly sokszor oly sokat emlegetett Orbáni eu tagságos utánjárást :) :) :)

faramuci dolog ez a MOL ügy

#665093 Hathor Előzmény: #665086

Úgy néz ki!

Engem kereskedésileg nem érdekel ezen az oldalazó szinten Bux.

Egy éve léptem ki belőle, pont ugyanannyin van 1éve.

Néha picit feljebb pár száz ponttal, néha kicsi lejjebb pár száz ponttal, de ugyanott stagnál.

Kis papírjaimban továbbra is longban vagyok.

Chartilag ugyanúgy érdekel BUX és hati, mint a többi, így grafikonon figyelem tovább. Amikor jön forgalom, élénkül a kereslet, trend alakul ki szívesen belépek. Lényeg a keresleten, forgalmon van.

pár kontival nem foglalkozom, 100kontiknak nincs itt az ideje (még)

#665091 Tapasz Előzmény: #665086

Én reggel nyitóban zártam longot, és nyitottam longot. Ha esünk, akkor visszaveszem olcsóbban a longot, ha emelkedünk eladom a longot nyerőben.

#665086 Konvektor Előzmény: #665036

Kiléptél a longból ??? Pedig benned biztam ,hogy kitartasz.

Ki van longban ??? Csak Én ,,??

Terítsétek ki a kártyátokat, ha kérhetném .!

#665081 Konvektor Előzmény: #664989

érdekes dolog ez, és szinte le se merem írni, de szerintem ma 18560-70 környékére lenézhet hati , és onnan viszajövetbe kb 600-620 körül zárhat

Szerintem 18700 alá nem zárhatna, ha megtenné az már nem I. osztályú long. Most még az. A mai gyertya még -napos MA5 fölött van !!!!

megint ez a **** inlikvi…

#665079 Aptiti

megint ez a **** inlikvid MOL szívatja a BUX-ot. Milyen szomorú is, hogy ezt kell látni. (forgalom tán van 50millka is -persze duplikálva) :(

#665078 BudFox Előzmény: #665064

Hernádi ellen elfogatóparancs a horvátoknál. Ez a hír.

Wazze... imádom ezeket a Horvátokat :D

mindenkit imádok aki segít tovább vinni a shortomat :-)))

na most ezt magyarázza e…

#665077 Aptiti

na most ezt magyarázza el valaki, hogy beborítottam a piacot és azóta sem tud talpra állni és eltűnt a szorgos nagy pakkos vevő is.

Hmmm izgalmas ez a mi kis szemétdombunk.

bassz.. most én is úgy j…

#665074 Aptiti

bassz.. most én is úgy jártam,hogy kitéptem a könyvet. brrr.

Láttam van még 9konti vevő 800-on RC nél van ilyen villámkötés csak mepöckölöm és már köt is,de lassú voltam vagy ugye 15mp frissités miatt valaki megelőzött és 9kontival 761ig téptem .

Borzalom. Ennyire üres legyen a könyv.

infó biznisz, szerintem …

#665064 Borska

infó biznisz, szerintem jól látod, nem kell eladni a dolgot elég ha értelmesen trédelő ember fülébe jut az infó

#665062 Borska Előzmény: #665057

valóban, nálam a hatinál is volt így, erre a 25ös mókusra akartam 5ösével adogatni, de amikor kitöltöttem és klikk a vevő huss, és ezt eljátszotta vagy 4szer, majd mikor meguntam és betettem piacin teljesült az ügylet ,abban a pillanatban megjelent megint a szint fölött az újabb csomagjával

de hogy is lehet ez?

#665061 Aptiti Előzmény: #665053

ezek valós tételek ,mert ha visszanézed a kötéslistát folyamatosan leöntöték nagyobb tételekkel.

Tehát nem egy orderről van szó.

#665059 Ibiza Előzmény: #665053

az sem zárható ki valakik tudják az esetleges felminősítésünket..

írtam én úgy látom fidesz nem lopja a pénzt és nem azzal fizet a spanoknak hanem infókat ad..és a piac fizeti ki őket.

#665057 Ibiza Előzmény: #665053

volt már rá "incidens" :)..kisebb papírnál megcsináltam anno párszor..Fotex Any..

de van valami huncutság is mert volt olyan árjegyzőre rá akartam adni az pedig mindig elugrott előlem..pedig a chart nem változott..DAX shortnál tapasztaltam

.....nem bánnám ha kiönt…

#665054 Borska

.....nem bánnám ha kiöntenék mint az ürgét