Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#662521 macika Előzmény: #662518

világverő bux hati idei "teljesítménye" -1.2% ))))))

még matolcsy papírjai is többet hoznak )))

yo8 ék! zászló! )))))))))))))))

-1% wazee! ez igen!! igazi stratéga ))))))))))))))))))

#662518 Konvektor Előzmény: #662510

Longban vagyok. A kép most nem néz ki szépen , de bizakodom, 18600 fölé zár a napos gyertya . Te hiszel benne ? Végül az is elég lenne ,ha 18500 fölé zárna.

#662502 Hathor Előzmény: #662483

Macika mit trollkodik itt megint?

Továbbra is esésnek szurkol?

nyugtatót bevette?

"macika: jöhet az otp is

azaz!

verd be )))))))

yo8! )))))))))) "

....elképesztő **** telj…

#662491 Borska

....elképesztő **** teljesítmény, megdöbbenve állok mind a mai mind a tegnapi nap előtt,a long stoppok bent , hihetetlen gyenge piac, amíg az elmúlt évek ámokfutását kiheveri a bét addig még sok pitypangnak lefújja a fejét a tavaszi szél.........

#662486 Fornit Előzmény: #662485

Lehet. Én a 740 körül elfolytott shortolási vágyam kielégítésére ráadtam 1 teljes kontaktust 640 nél :)) Nem oszt nem szoroz, de jobban érzem magam tőle :)

#662485 BudFox Előzmény: #662482

A tegnapi FED cirkusz után kijózanító megint ez a lecsorgás...szerintem jelzés értékű.

különvált a magyar piac az USA -tól most.

vagyis : az OTP -t nagyon lefele várják a nagybefektetők, különben már széttépték volna. meg a MOL -t is.

Nyolcadikra megcumtam, e…

#662484 gilgalad

Nyolcadikra megcumtam, előtte 7 plusszos kötésem volt. Szerencsére a forgalom csökkenésével, hanyatlásával, hiányával együtt, a kontraktusaim számát is minimalizálom. Nagyon kifulladós ez a téma. Kíváncsi leszek, DAX és társai nem hoznak-e össze egy szép szigetfordulós rést holnapra? Legalább nem kéne izgulni az irányt illetően egy időre...

jöhet az otp is azaz! …

#662483 macika

jöhet az otp is

azaz!

verd be )))))))

yo8! ))))))))))

verd be a molt azaz! y…

#662480 macika

verd be a molt

azaz!

yo8 )

jöhet a újság blog is ))))))))

Tegnap ilyenkor magasabb…

#662477 Atesz11

Tegnap ilyenkor magasabban voltunk,mint most.A long zárással várhattam volna reggelig.

Sok a ha meg a volna!:))

A nyitó után azt gondoltam kitörünk.KT kitágult "meglepő" módon.

#662451 Ricsi Előzmény: #662447

Szerintem már 3 éve ez van, figyelnek is rá, a spekik ne keressék magukat hülyére a szárnyalással :D

#662447 Waszeitung Előzmény: #662442

Majd vitya államosítja a bétet,és a fityesz megmondja hogy merre kell menni,mindenféle imperialista - kapitalista monopol nagytőke nem fogja csak úgy mozgatni a buxit...