hát az, hogy élünk nem egy nagy wasistdas....ha megszülettünk muszáj élnünk, hacsak nem végzünk magunkkal....sajna it csak egyik napról a másikra...
hát az, hogy élünk nem egy nagy wasistdas....ha megszülettünk muszáj élnünk, hacsak nem végzünk magunkkal....sajna it csak egyik napról a másikra...
fed elnökjelölt visszalépésének örülnek...a franc tudja miért....talán mumus volt ez a pali
Állandó kérdés ez nálatok..
Waszikám..
Élünk! Az a nagy öröm!
Kérdem én. Mi a nagy szomorúság?! ,-)
DAX új csúcson ma. S&P is elérte mindenkori csúcsát.
E-star is duplázott egy hét alatt :D
Induljon a banzáj! ,-)
csőőőd, minden csőőőd :D
Mi ez nagy öröm?
én veszegettem még hozzá :) minuszos kt után fel szokott ugrani +200ra :) remélem beindítanak jövő héten egy mini shortzárási pánikot , elsődleges target 18600 és környéke, ha átviszi akkor 18900, ha azt is ........ de ez a jövő zenéje
:) zárjon 400 föle bux, akkor szerintem hétfőn ,kedden akár a 650 is meglehetne hatiban
:) én meg pont délelőtt szórtam ki 400-on a 030-ast. de kicsit lejjebbre beálltam visszavenni, adok neki még egy esélyt. :)
ott 16500-nál nagy átkötések voltak
több 10e darab
ezért csalóka a forgalmat nézni
hát én is csak pislogok mi megy itt a MOL-ban
Azért tegnap 5mrd-ért megtépték +3%-ot most meg majdnem ugyanannyit esett 0,5mrd-os forgalommal igaz még korán van
Mindenesetre a shortjaim-nak jót tett. Szépen gyógyulgatnak.
Mégsem vesz Magnolia-kötvényeket a MOL
)))))))
huf lassan 301 yoooooooo
azért titkon vártam egy évfordulós petárdadurrantást usában...messze még a nap.
ne érzékenykedj..senki nem bánt..de nyílván nem tudhatja a chart a politikai eseményeket..utólag rajzolódik bele a hatása.
a rajzaid legtöbbször azt mutatják NEKEM ha felfelé töri át akkor fel ha le akkor lemegy..olyat nem olvastam tőled a rajz mellé beírod idő kérdése mikor szálljon el az árfolyam...
dax chart meg tudta, hogy a szíriai támadás elmarad...