pepe sapkás szerint is )))
diszkont ár! mondtam
van aki fent szeret drágán venni, és lent olcsón eladni..
az milyen durva, hogy most 1000 db-ot 85.000 ft-ért vehetsz meg, netán attól, aki azt 11.000-nél vette, azaz 11.000.000 ft-ért...
ehhez képest a phylaxia nyolcadolás biztonságos befektetés volt...
amúgy nutex-e-star konstelláció volt... :)
milyen érdekes hogy az évest megelőzte az előbb elkészült H1-es...
az is véletlen lehetett
az hát
a (x) cikkecskével és hathor idedelegálásával egyetemben
meg fog az jönni ahogy a csőd is megjött
ahol te beültetnél azt ezerrel kell szórni
kívánom, hogy így legyen, mert akkor nyerőben szálltál ki, de nekem ez akkor is büdös, én csak nézem. :)
:DD
Ma is lehetett venni bőven...
adták a számukra drága papírt..
Ha adják, van ki szeretettel elfogadja.
12Knál meg olcsó volt, mert 15K kellett akkor nekik..
Ilyen a tőzsde.. ilyen volt, ilyen lesz.
Ha nem ilyen lenne, nem tőzsde lenne ,-)
100fölött ismét utolsó gazember leszek nekik.. :D
Yo8!
meglátjuk.. mindenesetre gyanús ez a mozgolódás a papír körül... beindul a kereskedés, jön egy pr-cikk a tőzsdefórumon, rá 2 napra meg 20%-ot esik az árfolyam... ez nekem rosszat jelez előre. persze forintozni lehet, aki elkapja, de mivel nagy összegben nem tudsz venni meg kiszállni, így minek kockáztatni? azért a 3-5e ft-ért beragadni egy rossz hír miatt???
Szerencse, hogy te érted, mi történik.
"E-kaki 500, vegyen maci úr...."
én nem is értek semmit, csak abból gondoltam, amit láttam. a zárás előtt beöntik 80-ra, már rég letelt az ítélkezési szünet, meg a 8 munkanap is, és még mindig nincs hír a bírósági döntésről... szóval ez a sorsdöntő ítélet bármikor bejöhet.. eddig alig volt forgalom, de most az utolsó 2-3 napban egyre többen kereskednek ekakival.... ebből gondoltam, hogy órák, napok kérdése a bírósági hír....
Jön a fenét..
nincs itt semmi.
csak besz@riság.
Töketlen nép. Nem értenek semmit.
az gondolom csak véletlen, hogy ma 5 előtt 10 perccel kezdték el szórni... a héten hír jön a bíróságról, hogy f.a. a végeredmény???
"2013. augusztus 21., szerda 17:46 Korányi G Tamás
Hatalomátvétel készül a KEG-nél ?
A jelek arra mutatnak, hogy a spekulatív hajlamú kisbefektetők szívének a Genesishez és a Greenenergy-hez hasonlóan kedves - és hasonló megítélés alá eső - KEG-ben akár hatalomátvétel is készülhet. Májusban a csaknem 15 millió részvénnyel rendelkező, cseppfolyós pb-gáz tároló cégben még senkinek sem volt 5 százalékot elérő tulajdonrésze, de júliusban két részvényes, Vajna Józsefné és Vajna Károly bejelentették, hogy együttesen 753 ezer részvényük van. Nem sokkal ezután jelentette be az igazgatóság, hogy 5 százalékot meghaladó részvényesek közgyűlést kezdeményeznek."
:D
2x akkora forgalommal esett ma mint tegnap "ment"
jaja sapkás pánik nyami
jöhet a mammut2 tali itt is ))
A 300 forint feletti régiókra céloztam.
Ott van Hathor mai chartján a göncölszekér célár.
Így van, igazi dörzsölt szakembergárda áll a cég élén. (Például a jó öreg puszilgatnivaló Kénes, és a Csabron, a Sárki, és még sokan mások a második vonalból) Egy gyors négyszerezés bármikor benne lehet rövid távon.