Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#655563 exmnbs1 Előzmény: #655512

úristen

kv kibocsátás kevesebb mint 3 éve kezdődött

"Most a lényeg a jó időzítésen van" ki is menekültek sokan még elmentem a papírboltba, szép öntések voltak,

"a cég menedzsmentje elég jó, a szakembergárda szintén" az biztos is, máshol nem sikerült mostanában a cs.a. f.a.-t összehozni

"B kategóriában ez a legígéretesebb papír." hogyne arra hogy kidobják a bétről

"Egyedüli kockázatnak én a kormányzati kapcsolatok lehetséges hiányát érzem" )))) Lázár úr ősi ellensége a cégnek

"nem tudom mennyire áll közel a Fideszhez az E-Star." az E-star Jobbik mögé sorolt be az önkormi balhé alatt

#655512 wnprt Előzmény: #655440

Itt a legtöbben azok bukhatnak, akik 4-5 éve megvették az RFV és E-Star kötvényeket. Most a lényeg a jó időzítésen van, sztem a cég menedzsmentje elég jó, a szakembergárda szintén, sztem a B kategóriában ez a legígéretesebb papír.

Egyedüli kockázatnak én a kormányzati kapcsolatok lehetséges hiányát érzem, nem tudom mennyire áll közel a Fideszhez az E-Star.

#655466 exmnbs1 Előzmény: #655460

". Néha felkapja egy-egy hangulati rali a kurzust, de ez jobbára csak arra elég, hogy gyorsan eladjanak a korábban különböző szinteken beragadt befektetők."

erről van szó most is, kimenekülnének

#655447 exmnbs1 Előzmény: #655444

a felszámoláskor van egy kötött sorrend, nem kötelesek bevenni a jelenlegi rv-eseket továbbműködés esetén sem

és nem is szokták

#655445 exmnbs1 Előzmény: #655440

a Gorlicze volt a legnagyobb alaptőkéjű akvirált rész

kellemesen tehermentesítették az ismeretlen vevőnek és az eredeti összár harmadáért kelt el így

itt is jól járhatott valamikor valaki

#655444 Előzmény: #655442

Akkor félreértettél: Nem azt vitattam, hogy a részvényesek az E-Star esetében nem kapnak semmit (mert ők sem), hanem csak azt írtam, hogy AKKOR nem kapnak, ha nem marad semmi vagyon a cégben mire ők kerülnek sorra a kifizetések esetében.

SZERK: Általánosságban írták a felszámolásról, ha viszont csak az e-starról írtál (és nem általában), akkor egyetértünk.

#655442 exmnbs1 Előzmény: #655440

a cég arról szokott kommunikálni hogy a kötvényeseknek sem

utána vannak a belső hitelezők,pl Soós majd 1mrd-dal, aztán a rvesek utolsóként

#655440 Előzmény: #655437

Amennyiben a felszámolás végigmegy és amennyiben az a felszámolás eredménye, hogy nem marad semmi a cégben mire a részvényesek kerülnek sorra.

Az E-Star esetében - ahogy írták - azért rossz a felszámolás "mindenkinek", mivel felszámolás esetén azonnal pénzzé kell tenni mindent, nem lehet jövőbeli működés hasznára bazírozni, tehát óriási bukta lenne mindenkinek. Ha életben marad, akkor van esély arra, hogy valamicske pénzt mindenki viszontlásson. Viszont így, ahogy csinálták a CS.A. alatti megállapodást inkább az látszik, hogy teljesen felesleges abban reménykedni, hogy ez még pénzt fog termelni a befektetők számára, esetleg azok számára lehet hasznos a tovább éltetés, akik beszállítók, mert akkor a számukra lenne esély a kármentésre.

#655439 Grizzly Géza Előzmény: #655429

Jelen helyzetben a ruletten a piros megjátszása egyszerűbb...

Itt csak a bennfentesek nyerhetnek,ha tudják előre a bírósági ítéletet...

#655434 exmnbs1 Előzmény: #655429

hahahanyadszor?))))

a társaság taktikája az hogy a magyar bíróságot égetteti

#655429 wnprt Előzmény: #655423

Nézd meg a tőzsdefórumon az erről szóló cikket. A társaság ha jól taktikázik, megegyezhet a kötvényesekkel.

#655423 exmnbs1 Előzmény: #655411

"válasz erre | Ma, 13:00

Ezen a 100 körüli szinten érdemes venni?

wnprt"

látom sikerült 1 percen belül megvilágosodnod))))))