ha 25-én lejárt a fellebbezési határidő, és onnan még 8 munkanap, akkor hétfőn ítélet???
ezért volt ez a mai erős mozgolódás???
hétfőn felfüggel indít a papír? mármint 9 óra előttivel, míg ki nem derül az ítélet?
ha 25-én lejárt a fellebbezési határidő, és onnan még 8 munkanap, akkor hétfőn ítélet???
ezért volt ez a mai erős mozgolódás???
hétfőn felfüggel indít a papír? mármint 9 óra előttivel, míg ki nem derül az ítélet?
Az a tény,hogy kajako1 veszi a papírt rosszabb,mint bármilyen bírósági döntés.
Most már biztos,hogy a cég menthetetlen.
Azért az vicces lenne ha a fellebbezés bejönne. A héten vásárlók jól járnak... Lehet hogy a bíró veszi? :)))
szabin lesz
sztem ezen izgul hogy lemarad pár froncsiról ))
eközben kajako1 elájult a több hetes rallytól ma
"5.3.5 Törlés a kibocsátó társaság megszűnése esetén
Amennyiben egy tőzsdei kibocsátó akár jogutóddal szűnik meg, vagy átalakul, akár jogutód nélkül megszűnik, köteles részvénysorozatának törlését kérelmezni a tőzsdétől. Jogutód nélküli megszűnés esetén a végelszámolás megindítását bejegyző cégbírósági végzés, illetve a felszámolást elrendelő bírósági végzés jogerőre emelkedésétől számított 3 tőzsdenapon belül köteles a kibocsátó kérelmezni a törlést. Jogutóddal történő megszűnés esetén a kibocsátó végleges döntésétől számított 10 tőzsdenapon belül kell, hogy benyújtsa törlés iránti kérelmét."
Fecó nem fog f.a.-ban kereskedni, mert nem lesz rá vevő; szerintem ki sem nyitna többet a bét-en. ha bíróság elrendeli a felszámolást, akkor mi értelme részvényt venni??
mikor elvették hamis célokra a 600 hitelező pénzét akkor nem sajnálták őket
hamarosan az Optimus többet fog érni, mint az ekaki, meg a nutex együtt :)
Szerintem is ez a cél. Nem akarnak itt évekig 70-80 forinton bóklászó árfolyamot látni,meg egy közel nonprofit céget irányítgatni,mikor lehet nyaralni is az ellopott milliárdokból...
A netfolio is bértollnok vsz.
Én nem értem ezeket a dumákat: "a mi értelmezésünk szerint..." Van egy törvény baszkikám és vagy betartod vagy nem
nem tudják, ez csak a tessék-lássék, aggódunk a cégért pr-cikkek... elintézték már, hogy a megfelelő döntés szülessen... minek fizetnének vissza milliárdokat, nem az volt a cél, hanem a privatizálása a pénznek, ami sikerült, így jöhet a felszámolás, a cég eltüntetése.. csak körülményesebb volt, mert tőzsdei társaság, de a tét is nagyobb volt, mint egy adócsaló bt-ben. :)
és van képük a 366 hufot nyomatni miközben ürítik ki a céget
viszont vki ügyesen elcsepegtette a 10k-t 100 ft-on... olyan Stiv-es módszerrel, egy kis puffi 95-99-re és el is fogyott... lassan jöhet a -20%, még ma, talán? :)