Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#646301 Zotya32 Előzmény: #646135

ha 25-én lejárt a fellebbezési határidő, és onnan még 8 munkanap, akkor hétfőn ítélet???

ezért volt ez a mai erős mozgolódás???

hétfőn felfüggel indít a papír? mármint 9 óra előttivel, míg ki nem derül az ítélet?

#646143 Grizzly Géza Előzmény: #646135

Az a tény,hogy kajako1 veszi a papírt rosszabb,mint bármilyen bírósági döntés.

Most már biztos,hogy a cég menthetetlen.

Azért az vicces lenne ha…

#646141 Grizzly Géza

Azért az vicces lenne ha a fellebbezés bejönne. A héten vásárlók jól járnak... Lehet hogy a bíró veszi? :)))

#646135 macika Előzmény: #646132

szabin lesz

sztem ezen izgul hogy lemarad pár froncsiról ))

eközben kajako1 elájult a több hetes rallytól ma

#646134 Zotya32 Előzmény: #646132

"5.3.5 Törlés a kibocsátó társaság megszűnése esetén

Amennyiben egy tőzsdei kibocsátó akár jogutóddal szűnik meg, vagy átalakul, akár jogutód nélkül megszűnik, köteles részvénysorozatának törlését kérelmezni a tőzsdétől. Jogutód nélküli megszűnés esetén a végelszámolás megindítását bejegyző cégbírósági végzés, illetve a felszámolást elrendelő bírósági végzés jogerőre emelkedésétől számított 3 tőzsdenapon belül köteles a kibocsátó kérelmezni a törlést. Jogutóddal történő megszűnés esetén a kibocsátó végleges döntésétől számított 10 tőzsdenapon belül kell, hogy benyújtsa törlés iránti kérelmét."

#646132 Zotya32 Előzmény: #646126

Fecó nem fog f.a.-ban kereskedni, mert nem lesz rá vevő; szerintem ki sem nyitna többet a bét-en. ha bíróság elrendeli a felszámolást, akkor mi értelme részvényt venni??

#646115 Grizzly Géza Előzmény: #646113

Szerintem is ez a cél. Nem akarnak itt évekig 70-80 forinton bóklászó árfolyamot látni,meg egy közel nonprofit céget irányítgatni,mikor lehet nyaralni is az ellopott milliárdokból...

#646114 Grizzly Géza Előzmény: #646110

A netfolio is bértollnok vsz.

Én nem értem ezeket a dumákat: "a mi értelmezésünk szerint..." Van egy törvény baszkikám és vagy betartod vagy nem

#646113 Zotya32 Előzmény: #646110

nem tudják, ez csak a tessék-lássék, aggódunk a cégért pr-cikkek... elintézték már, hogy a megfelelő döntés szülessen... minek fizetnének vissza milliárdokat, nem az volt a cél, hanem a privatizálása a pénznek, ami sikerült, így jöhet a felszámolás, a cég eltüntetése.. csak körülményesebb volt, mert tőzsdei társaság, de a tét is nagyobb volt, mint egy adócsaló bt-ben. :)

#646111 Zotya32 Előzmény: #646106

viszont vki ügyesen elcsepegtette a 10k-t 100 ft-on... olyan Stiv-es módszerrel, egy kis puffi 95-99-re és el is fogyott... lassan jöhet a -20%, még ma, talán? :)