Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

...tőlem szokatlan módon…

#634998 Borska

...tőlem szokatlan módon bux hati long 19090es átlagárral

remélem van benne felfelé 4-500pont, kiderül

Re: nincs cím

#634991 Fornit Előzmény: #634878

Kisebb papírokat még látványosabban, elég egy pozitív újságcikk, és +néhány százalék rögtön. Beesés után 2 ilyen már feltűnő....

#634878 Ibiza Előzmény: #634870

Mi lenne usai majmok irányítják a piacokat..ők meg lekereskedik..tudja pajeszos bejelenti nem fognak venni eszközöket.. beesnek piacok..ők meg jól keresnek shortokon..majd azt mondja..áááazé veszünk eleget..ekkor már longban vannak és mennek fel a piacok..

2000usd fölé mehet arany..ekkor szálltak ki.. most akár 800is lehet..gondolom már veszik..

sztem usa piacoktól veszi el a működéséhez és a hiány foltozgatásához szükséges zsetont...ezzel kerüli el a saját összeomlásukat..meg azé keresnek a szépemberek is..

M.O. kis piac..oda rakják ahova akarják..1-3 év és eljön a kánaán..

#634870 Waszeitung Előzmény: #634799

Nem értem hogy mi történik és mire fel,de azért örülök hogy nem fordítva ülök a lovon...100 pontos kt felbax!

#634643 sztiv1 Előzmény: #634602

Hali!

Ha valamit nem találsz, beírod a Keresőbe,PL- BUX,majd klikk a lefelé nyílra és már bent is van,sajnos ezt minden nap el kell játszani, mert mostanában ez van..........nálam hónapok óta nincs BUX nyitó ár meg a minimum ár ,hiába szóltam már nekik nem tudom hányszor,azt mondják javítják,azóta sem történik semmi

Én portfolio.

#634602 BudFox Előzmény: #634600

átmentünk minuszba ? azthiszem ez rekord :-D

nincs prompt BUX az online rendszeren...Erste elcsesződött...egyszerűen kiment belőle :D

#634601 BudFox Előzmény: #634552

várhattam volna még a long zárásokkal 1 órát - pont zárásig: _)) hogy ro{{ä{í@<@[adna meg ez a BÉT.

#634600 macika Előzmény: #634593

és íme a kt -20 pont LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hol a blogos? )))))))))))))))

#634593 BudFox Előzmény: #634553

marha rossza lett a Chichago -i PMI is.....

de most hogy mondod, zárások..affene....hogy valami nek mindig be kell zavarni...

SP mit mozog már ma ? +0.44 le -0.65 most fel -0.4 %

nagyon ideges a piac....és ez csak egyet jelent...a csúcsról kezdenek kitárazni a longosok...csak lehet hogy ez hónapokig eltart..ez a liftezés.