kikapták a 37 ft-ot is... 36 már támasz vajon?
jó lesz ez.. tegnap is 700k-s forgalom, ma 200k feletti, és összesen 2K hati nyílt (10k papír), és nem öntötték vissza, nem került be eladóira sem...jó ez így heti 1-2 ft fel, én ráérek, és a bombahírt ráérnek 150 felett közölni, hadd száguldjon limites napokkal 300 fölé :))
Szvsz az nagyon rossz forgatókönyv lenne. Inkább most a figyelem felhívása helyett, annak elkerülése lehet a cél. ???
nem veszek, de kívánom, hogy ki tudj szállni tisztességes áron mielőbb...
Szvsz ezek hasonló dolgok. Amikor csökken az árfolyam, akkor azt tapasztaltuk a fórumon, hogy mindig megjelennek olyan vélemények, amik a következő aljat jelzik "előre". Ph-ban 20-nál is volt olyan vélemény, hogy a biztonsági őrök szórják a papírt. Majd 9-10 Ft lesz talán az alja.
Felfelé is lesznek még további véleménymódosulások. Ez a 36 még nem az igazi, majd 40, stb.
Én Kosto véleményét tartom igazán követhetőnek. Alsó harmadban venni, felső harmadban eladni. A régi tőzsdések szállóigéje sem butaság: akinek nincs búzája eséskor, annak nem lesz emelkedésben sem.
hm.. érdekes, nyitóban már 90k állt vevőnek 36-ra... még mindig nem veszel belőle??
nem tudom mi a vita tárgya, de most látom, hogy mi történt, napközben csak telefonról követtem az eseményeket...
a 36 ft-ot egyben vették ki, 233k... összesen 2db konti volt, ami 10k papír...
a mai forgalom 787.000 db feletti... és nem öntötték vissza... szerintem ezek után a 36 már lehet támasz, függetlenül attól, hogy ma eladói oldalon maradt 40k 36-ra...
:)
Ma már támasztotta alulról, amikor 1000 db. 37-est vettek. Múltkor, amikor 38 környékén járt szintén. Tehát ez nem jelent akkora durranást. Ez a csend az, ami a fülemnek igazán jól esik.
Hamarosan támasz lehet, ha így halad.. Meg 1-2 nap, kikapják 38-ig, vissza 36-ra, aztán lesz ott támasz.
Én nem kicsit szkeptikus vagyok TA ügyben. A 36-ot múltkor már átvitte. Ma is. Én inkább ezt a csendes emelkedést tartom jó jelnek.
36-ot pucolják, sokak szerint ez a vízválasztó... elvileg akkor jöhet a fel, mégpedig brutálisan...
páran már elemezték, hogy 36 átvitele mit jelenthet TA szempontból...
A szél se rebben és diszkréten emelkedett. Hang sincs a fórumokon. Ez az igazi!
Ja, azért remélem, hogy nem 40 a cél, hanem pl. 140. :-)
ha beüt a gyógyszergyártós hír, miért ne lehetne? re: ngané
Hát rajtam még a 40 sem segít, ahogy rajtad sem. Türelmes vagyok, ez a pénz részemről már nincs, úgyhogy kellemes meglepetés lenne, ha megint tudnék vele számolni:)