Nem reagálta túl a határidő a 400 pontos leöntést a mol-ban... Bár már 200-at vissza is vettek belőle.
Nem reagálta túl a határidő a 400 pontos leöntést a mol-ban... Bár már 200-at vissza is vettek belőle.
Na bassz, nem voltam gépnél, pedig Otp-be bele lehetett volna venni aljközelben napi játékra, indikátor szépen jelezte a közeli fordulatot előre. Brrr...
Hol vagy Waszi, üzit megkaptad? Eddig sebészi pontosággal mükszik a dolog úgy látom, kíváncsi vagyok a folytatásra.
Benne van a pakliban ez is, de ha le is megy 200 alá, akkor is max csak egy tüskét várnék talán 100 környékére, aztán újabb pattanást. Aztán lehet hogy benézem, meglátjuk. Részemről mindenesetre partvonal, kivárom mi lesz a buli vége, szeretnék egy jó beszállót. A chartodon jelölt szint szerintem reális elvárás lehet a hatitól.
sztm még tovább le, de csak halkan merem írni. Szintjeim fent.
Azért csak óvatosan a shorttal, szvsz a promt esése 19K-19,1K között meg fog állni és indulhat az index újabb csúcsra. Hatit talán a 19,2K fogja megtartani kb. ha jó az amire gondolok.
Hehe marad a Bankadó is.
Matolcsy nem véletlenül most jelentette be ezt, amikor a forint megint 277 -nél volt....a legutóbb is innen kezdett el gyengülni...nagyon jól lehet ilyen bejelentésekkel sávozgatni...akik támogatják a Fidesz -t és sok pénzt várnak cserébe, pont ez kell nekik...innen megjátszva sok százmillió Ft-ot, milliárdot lehet nyerni ezzel...
és az sem véletlen hogy 4000 -alatt még azt súlykolták hogy venni kell az OTP -t..had nyerjenek akik részvényben utaznak..most lám-lám milyen gyorsan zuhan is vissza..meglátszik hogy csak nagyon rövidre vették... bár azok akik sokat kerestek már eladták hétfőn, és kedden..ma már csak a remegő kezűek szórják gyorsan...
jól felhúzták a piacokat, most akkor mehet vissza...majd ha nagyot estünk tesznek engedményeket az IMF, nek is.. :-)))
Ma végre talán jó lesz a short...ha innen is meg akarják venni akkor még viszont jóval mehet fölfelé.
7 kontit tudtam ráadni 500 felett.
Bakker, 80 pont esés -120p ótépére.....
a long amúgy jó lenne, de ilyen gazgasági környezetben ? persze hogy a realitások ellen megyünk, ezért nem érti senki sem....de hát ezt kell szeretni.
Üdv újra itt a fórumban, hiányoztál :-))
19700on adok rá, elemzés fent
így van
előkerült a pf-en megint a "kedvenc" kifejezésem: kockázati étvágy....jah a lemaradók, későn ébredő longosok belépőjegye a bukások világába..
na az alternatív közgazdasági Nobel díjas phasztolcsynak megint nem sikerült elsőre eltalálni a zemberek megszorítását, 1 héten belül újabb makogásra szorul....
10 től Matolcsy beszél. Hmmm. Múltkor Varga Miohály egy félmondattal azt mondta, hogy van még kit megadóztatni.... Lehet, hogy jó lesz a short?
Szia Hathor! Részemről az év eleje szopi volt, azóta viszont (lekopogom gyorsan) jelentős nyereséget értem el a hatival jobbára. Ezt most nem nagyképűségből írtam ide, csak azért hogy lásd, short pozikkal is lehetett pénzt keresni ebben az évben. Mondjuk közben párszor longoltam is, de az arány még így is kb. 70% short 30% long, és a nagyobb pozik a short oldalon voltak. Persze így utólag az ember könnyen mondhatja már, hogy egyszerűbb lett volna (ahogy Te is mondtad) 16K-nál beleülni a longpoziba, majd itt v.hol zárni, de ha v.ki azt mondja, hogy ezt már akkor biztosra vette, az hazudik, vagy legalábbis jövendőmondónak képzeli magát! Ha jól emlékszem Te is ültél shortban nem is egyszer, szóval ha annyira biztosan állítod, hogy Te 16K-tól longot kiabáltál folyamatosan, akkor miért is nem kereskedted le? Tényleg nem bántásból mondom, de szerintem megégetted magadat a hatival párszor, és az ebből adódó frusztráció miatt haragszol másokra is (topiktársak), és túl sok érzelmet viszel a kereskedésedbe is. Remélem nem sértődsz meg azon amit írtam, azt hiszem ha csak virtuálisan is, de ismerjük egymást annyira, hogy látatlanul is (talán) adunk egymás véleményére, hiszen nagyon sokszor egy húron pendülünk/pendültünk! :-)
ez tényleg így van...meccset is ott hagytam, mert mutatták, hogy a faxxopó ott ül a lelátón...
Azt tudjuk, hogy neked semmi nem jó.
Ez olyan mint a hati short, OTP long a többieknél.
Minek örüljön? Hogy emelkedik az otp, vagy esik a hati?
Te sem tudod minek örülj.
Jól jön, hogy nullában kiszállj az OTPből, na de olvas a pénzed, mert behúzták a forintot 290alá, majd nem ment át rajta, most meg letörte 280at, és nyitav az út 275re.
Ezért menekültem el innen.
Sajnálom.
Állandó dilemma. Na most mire emelkedünk? 3xos bóvli, reálgazdaság kaki, meghalunk, csőd, végünk.
Meguntam, meg az állandó hati leverést.
Meg a kancsal szemű, meg udvari bolond, meg fa...opó OV dumák.
Unalmas
Tényleg sorry