Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#560348 Hathor Előzmény: #560333

Nem az E-starban hiszek, hanem a gondolataimban hiszek, amit 2008óta gyüjtök, valamint amit azóta tapasztaltam, láttam, olvastam.

Van egy másik cég, oda is ugyanekkora összeget teszek.

Egyik csődbe megy, másik remélhetőleg nem. Egyik duplázik, másik veszteségét hozza. Ha mindkettő duplázik, akkormég jobb.

HA egyik duplázik, az 5x-özhet is.

#560346 Oszol Előzmény: #560344

csak csatlakozni tudok Margaretahoz, kedves Hathor.

En magam nem elemzek, csak olvasok itt, es fokepp OTP topikban.

A Te sajat blogodat mar felvettem Explorer-ben az kedvencek koze.

Ahogy Margareta is irja, biztosan sokkal tobben olvasnak, mit cinkelnek...

Mindenesetre sok sikert a pozikhoz.

(Ez minenkire ervenyes)

#560344 Margaretta Előzmény: #560285

Köszönöm, hogy írtál:)

Hiányoltalak, mert szinte csak te voltál az egyedüli, aki felrakta a nyilvánosság elé az elemzéseit. Tudom, hogy elég nagy merészség és vagányság kell hozzá, hogy ezt felvállald, mert én is felteszek egyet-egyet. A bátorságodat legékesebben az támasztja alá, hogy a többiektől nem vagy csak nagyon ritkán látni ilyet. Az meg hogy ők fikáznak anélkül, hogy letennének egy-egy elemzést naponta az asztalra, furcsállom, hogy így magadra veszed. TRáadásul ezen az oldalon jóval többen szemlélődnek, mint akik hozzászólnak, így az ő reakcióikat, véleményüket az elemzéseidről nem is tudhatod. Biztos nem véletlenül bóklászódnak errefele. Szerintem, nekik is hiányozhatnak csartocskáid:) Na, épp most lettem egy fogadatlan prókátor:) De ezt is felvállalom.

Itt többségében shortosok vannak. Ezt tudomásul kell venni. Mindig mindenki azt az irány "beszéli le- vagy fel", amiben vannak. Én is így vagyok ezzel. Sőt, amilyen irányban vagyok, arra is képes vagyok, hogy annak megfelelő elemzési eredményekethozzak ki:)

Egyáltalán nem az ellened való zrikálás miatt cikiznek, hanem a fordított pozijuk miatt. Ezt én - lehet naívan - így látom. Én is erőltetem a saját pozimat, mint már írtam és eszembe sem jut, hogy ezáltal a többiek lelkébe belemászom.

Minden jót a rövid- és hosszútávú terveidhez:)

#560318 Hathor Előzmény: #560310

Érdemes volt! Már 11%on vagyunk. ,-)

Ha mindenki így tesz, szépen haladunk.. főleg, ha zárják majd vissza a shortokat.

Na de ne offoljunk.

További jó kereskedést!

#560309 wizes Előzmény: #560303

o)

Én csak lesem.

Synergon is olyan.

Szépen sutyiban kúszik felfelé, stabilan, biztosan.

E-Starban sosem utaztam, emx rá, 5 ezernél arra gondoltam: nu ez innen már csak eshet, aztán felzúgott 12k-ra.

#560298 wizes Előzmény: #560288

Nálam nem többször!

;<)))

Csak én hülye fejjel- soxor ki-be ugráltam, azóta már inkább swing.

#560285 Hathor Előzmény: #559962

MArgaretta drága!

Megvagyok.

MEgunta a pesszimista szentimentet itt a topikban. 15Któl jön fel az árfolyam. Állandóan longolom, állandóan rámvernek a csapattagok a shortokkal.

Amikor longolok kicinkelnek. A rajzaim nem jók állítólag, mert a reálgazdaság rossz és most lefelé kell menni mondják.

Még a tpasztalt Macika is ledumált 17.800as hati longjaimnál, na meg Bud, Borska, Ibiza.

Ibiza kijelentte akkor veszek amikor már adni kell, és akkor adok amikor venni kell.

Így mindenki okosabb nálam, ellenem játszott, nem volt mit írnom.

Most is miondenki adná.. Na jó mára van kivétel is. Most már Ibiza is megfordult és most már annak ellenére, hogy cinkelt 18Ks vételeimmel elkezdte venni 18.700körül.

Semmi baj, de erre nem érek rá.

Igen. elkezdtem átforgatni a tőkepiaci pénzem E-starba. Fullon vagok vele, de nem asjnálok még belehozni pénzt, amikor kell.

Mindenki csődről beszél, az árofolyam lejött 12000ről 365Ftra, ahonnan pattant egyet és emelkedett 50%ot 590ig, majd most visszajött 400környékére, 375nél vélhetően dupla aljat alakított ki.

Október 24.én 1.5MRD összegű kötvényt kell kifizetnie. Betartotak az önkormányzatok a cégnek, másfél éve nem fiztenek neki, így likviditásai gondjai adódtak a cégnek.

Van pár ember, aki a vezetőség börtönzését várja, van aki állandó csődről ír. Árfolyam van annyira lent, hogy 500Ft-tól elkezdtem venni lefele a papírt. Hosszabbtávra.

Blogomat csináltam mindaddig, amíg itt nem írtam, mondtam ott követhető vagyok.

Most nem csinálom a blogot, mert lesik minden lépésemet, és közben hátba döfnek a topikban.. de azért a chartjaimat megnézik.

Mondtam, E-star kötvény kifizetésig vagy csődig nem írok oda sem, nehogy az legyen, hogy feldumálom az árfolyamot.

A topik lakók a múlt történésein rágódnak, hogy mi volt 2011ben, én meg a jövőben gondolkodom.

Már szeptemberben felraktam chartokat a jövőre nézve Buxra blogomra, aki nézte, minden megy a maga útján. Utolsó szeptemberi bejegyzéseim is élnek buxra, követi bux.

Kb. ennyi van velem.

Várom a hozamomat E-staron..

Mások szerint a csődöt.

Mindenki nagyon okos, okosabb nálam minden topikban, nincs miről beszélnem, többiek elmondják helyettem a tutit.

Én meg elvagyok magamban.

Vanmég egy nagyobb csődközeli cég, aminek az alsó fordulóját várom, az lesz a másik amibe nagy zsét rakok.

Ezek a rövidtávú trerveim, amik hosszútávra gondolkodnak.

Minden csak nem csődöl be..

Ha meg várhatóan egyik sem, akkor remélem lehet aratni majd a későbbiekben.

BUXban 15Któl egyedül én longoltam végig, folyamatos lecinkelések mellett. Mondtam ez most nagyot fog szólni.

Üdv.

#560245 BudFox Előzmény: #559988

ma végre esés lesz..talán...a hírekben is megírták úgyhogy nyugodtan hátra dőlhetünk.

#559988 Ibiza Előzmény: #559986

200,230,app300on vannak a shortjaim..ma bekötött a maradék.. ennyi elég..

#559987 Ibiza Előzmény: #559979

:) ilyeneket ne mondj..én mondtam kicsit expresszionisták a rajzai..ezt soha nem bocsájtja meg nekem..

én csak az egyenes- aljakat tetőket összekötő TA-ban hiszek..a tetőkhöz és aljakhoz tudni kéne a hozzá tartozó piaci híreket..

belevett e-starba TA alapján.. még usai chartokat is kormányozza a kis pajeszos..hát még az ilyen kisforgalmúakat mint a bux..nem beszélve a szotyi papírokról

#559986 BudFox Előzmény: #559951

talán ez volt az emelkedés vége.....ma már nem akart nagyon innen feljebb menni, USA is megtorpanni látszik,

persze hol van még a hétfő reggel ?

#559979 Margaretta Előzmény: #559976

Estarozott?

Frankón nyomta egyfolytában a bux-elemzéseket, jellegzetes és jópofa vonalacskáival.