Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #559962MArgaretta drága!
Megvagyok.
MEgunta a pesszimista szentimentet itt a topikban. 15Któl jön fel az árfolyam. Állandóan longolom, állandóan rámvernek a csapattagok a shortokkal.
Amikor longolok kicinkelnek. A rajzaim nem jók állítólag, mert a reálgazdaság rossz és most lefelé kell menni mondják.
Még a tpasztalt Macika is ledumált 17.800as hati longjaimnál, na meg Bud, Borska, Ibiza.
Ibiza kijelentte akkor veszek amikor már adni kell, és akkor adok amikor venni kell.
Így mindenki okosabb nálam, ellenem játszott, nem volt mit írnom.
Most is miondenki adná.. Na jó mára van kivétel is. Most már Ibiza is megfordult és most már annak ellenére, hogy cinkelt 18Ks vételeimmel elkezdte venni 18.700körül.
Semmi baj, de erre nem érek rá.
Igen. elkezdtem átforgatni a tőkepiaci pénzem E-starba. Fullon vagok vele, de nem asjnálok még belehozni pénzt, amikor kell.
Mindenki csődről beszél, az árofolyam lejött 12000ről 365Ftra, ahonnan pattant egyet és emelkedett 50%ot 590ig, majd most visszajött 400környékére, 375nél vélhetően dupla aljat alakított ki.
Október 24.én 1.5MRD összegű kötvényt kell kifizetnie. Betartotak az önkormányzatok a cégnek, másfél éve nem fiztenek neki, így likviditásai gondjai adódtak a cégnek.
Van pár ember, aki a vezetőség börtönzését várja, van aki állandó csődről ír. Árfolyam van annyira lent, hogy 500Ft-tól elkezdtem venni lefele a papírt. Hosszabbtávra.
Blogomat csináltam mindaddig, amíg itt nem írtam, mondtam ott követhető vagyok.
Most nem csinálom a blogot, mert lesik minden lépésemet, és közben hátba döfnek a topikban.. de azért a chartjaimat megnézik.
Mondtam, E-star kötvény kifizetésig vagy csődig nem írok oda sem, nehogy az legyen, hogy feldumálom az árfolyamot.
A topik lakók a múlt történésein rágódnak, hogy mi volt 2011ben, én meg a jövőben gondolkodom.
Már szeptemberben felraktam chartokat a jövőre nézve Buxra blogomra, aki nézte, minden megy a maga útján. Utolsó szeptemberi bejegyzéseim is élnek buxra, követi bux.
Kb. ennyi van velem.
Várom a hozamomat E-staron..
Mások szerint a csődöt.
Mindenki nagyon okos, okosabb nálam minden topikban, nincs miről beszélnem, többiek elmondják helyettem a tutit.
Én meg elvagyok magamban.
Vanmég egy nagyobb csődközeli cég, aminek az alsó fordulóját várom, az lesz a másik amibe nagy zsét rakok.
Ezek a rövidtávú trerveim, amik hosszútávra gondolkodnak.
Minden csak nem csődöl be..
Ha meg várhatóan egyik sem, akkor remélem lehet aratni majd a későbbiekben.
BUXban 15Któl egyedül én longoltam végig, folyamatos lecinkelések mellett. Mondtam ez most nagyot fog szólni.
Üdv.