Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Margaretta Előzmény: #560285

Köszönöm, hogy írtál:)

Hiányoltalak, mert szinte csak te voltál az egyedüli, aki felrakta a nyilvánosság elé az elemzéseit. Tudom, hogy elég nagy merészség és vagányság kell hozzá, hogy ezt felvállald, mert én is felteszek egyet-egyet. A bátorságodat legékesebben az támasztja alá, hogy a többiektől nem vagy csak nagyon ritkán látni ilyet. Az meg hogy ők fikáznak anélkül, hogy letennének egy-egy elemzést naponta az asztalra, furcsállom, hogy így magadra veszed. TRáadásul ezen az oldalon jóval többen szemlélődnek, mint akik hozzászólnak, így az ő reakcióikat, véleményüket az elemzéseidről nem is tudhatod. Biztos nem véletlenül bóklászódnak errefele. Szerintem, nekik is hiányozhatnak csartocskáid:) Na, épp most lettem egy fogadatlan prókátor:) De ezt is felvállalom.

Itt többségében shortosok vannak. Ezt tudomásul kell venni. Mindig mindenki azt az irány "beszéli le- vagy fel", amiben vannak. Én is így vagyok ezzel. Sőt, amilyen irányban vagyok, arra is képes vagyok, hogy annak megfelelő elemzési eredményekethozzak ki:)

Egyáltalán nem az ellened való zrikálás miatt cikiznek, hanem a fordított pozijuk miatt. Ezt én - lehet naívan - így látom. Én is erőltetem a saját pozimat, mint már írtam és eszembe sem jut, hogy ezáltal a többiek lelkébe belemászom.

Minden jót a rövid- és hosszútávú terveidhez:)