Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#557529 Waszeitung Előzmény: #557517

Daxnál kisebbet estünk tegnap,ma nagyobbat emelkedünk....Mollyra figyelni kell mert ha megindul visz magával mindent.

#557511 Waszeitung Előzmény: #557378

Nem ácsingózunk,felfelé is benne voltam,lefelé is benne voltam,most éppen úgy néz ki hogy futikkal megint bolondítanak,és Molly elég erős...

Re: nincs cím

#557381 Euroman Előzmény: #557372

más összetételeben...egis, richter nincs, otp-mol csökkentve, tkom, rába növelve...és van b kategóriás is est, nutex...

#557378 banyaiz Előzmény: #557370

Ne ácsingózzatok itt borításokra, milyen munka ez? :)

Amcsik visszatesztelték az idei korábbi csúcsokat nagy vonalakban sp-ben , dax-ban mondjuk 0,5-1% esés talán még, és onnan felfelé kellene vegyék az irányt vsz. Hacsak nincs zavar az erőben.

Az más kérdés, hogy ez a bux olyan gyenge, hogy a legnagyobb emelkedésben is minimum 4000 ponttal van elmaradva attól ami elvárható lenne. De esni azt azért tud.

#557366 Borska Előzmény: #557352

remélem ezt a humorgombóc 3x555db-s pakkravárót MOL-ban kitömik mint a libát hálaadáskor

...elnézést a MOL longosoktól,de ki nem állhatom az ilyen brokereket

usa hülye rinyálós qrva.…

#557365 Euroman

usa hülye rinyálós qrva...nem lehet mindennap QE123x....

#557344 Fornit Előzmény: #557340

Nálunk már megelőlegezik a felfelé fordulatot úgy látom. Csak annyi kellett h ráadjak az ótépére 839-en :)

MOL MTEL zöld gyertya, RG-ben 5 perc összehozni...

#557340 Waszeitung Előzmény: #557333

Egészen biztos hogy Molly mozgása nem normálisa...mondjuk ugyanez elmondható jó pár másikról is.

Bux is 40 pontra a napi maxtól,miközben esett onnan 200 pontot.

#557327 Frontin Előzmény: #557300

Közben haza értem, látom még lejjebb csúsztunk. A grafikonon a bux-ot figyelgetve az imént komolyan elgondolkodtam azon, hogy beleveszek. Olyan dolgokat látok rajta, amik egy esetleges fordulatra utalnak. Aztán mihelyst az Otp-re pillantottam elvetettem eme kósza gondolatot, ugyanis az meg az én olvasatomban nagyon sz@rul fest. Szerintem kinéz neki a 650 minimum. Így inkább nem csinálok semmit.

#557300 BudFox Előzmény: #557236

Tegnap a Philadelphiai jegybankelnök valami olyat mondott hogy felesleges és értelmetlen ez a QE3 máris esik minden piac...plusz Görögök, spanyoloknál álla báll, egész ország tüntet...

eddig tartott Börninek a nagy nyomtatása- illetve annak a hatása...

szánalmas ez a pénzügyi rendszer..remélem összeomlik ez hamarosan...a vesztük felé rohannak legalább:)

#557236 Borska Előzmény: #557199

500pont ,főhajtás és gratuláció!!!!

...és némi reménykedés hogy kikényszeríti belőlled a napvégi visszaszállót a piac

szerintem a nemzetközi piacokon most zajlik egy "csendes" trendforduló, most már a huf kamatvágás függvényében (a Mo gazdaságpolitikára gondolok) nem lennék elégedett a 18600 körüli első kiszálló hellyel,lendületből forgalommal való törését várom,és hatit a lassan emelkedő trencsatorna aljára