9:55 Német munkanélküliségi adat
Daxnál kisebbet estünk tegnap,ma nagyobbat emelkedünk....Mollyra figyelni kell mert ha megindul visz magával mindent.
szerintem ma már húzni akarják az egész világpiacokat fölfelé...de kiderül....
Nem ácsingózunk,felfelé is benne voltam,lefelé is benne voltam,most éppen úgy néz ki hogy futikkal megint bolondítanak,és Molly elég erős...
más összetételeben...egis, richter nincs, otp-mol csökkentve, tkom, rába növelve...és van b kategóriás is est, nutex...
Ne ácsingózzatok itt borításokra, milyen munka ez? :)
Amcsik visszatesztelték az idei korábbi csúcsokat nagy vonalakban sp-ben , dax-ban mondjuk 0,5-1% esés talán még, és onnan felfelé kellene vegyék az irányt vsz. Hacsak nincs zavar az erőben.
Az más kérdés, hogy ez a bux olyan gyenge, hogy a legnagyobb emelkedésben is minimum 4000 ponttal van elmaradva attól ami elvárható lenne. De esni azt azért tud.
Nah,Oti,Rg szépen napi aljon Mollyt kéne már csak borítani...
menjen a sült pitsába, aki ezt az öntést beindította
remélem ezt a humorgombóc 3x555db-s pakkravárót MOL-ban kitömik mint a libát hálaadáskor
...elnézést a MOL longosoktól,de ki nem állhatom az ilyen brokereket
Daxli -2% ban,nálunk meg szépen visszraántottak szinte mindent...
Nálunk már megelőlegezik a felfelé fordulatot úgy látom. Csak annyi kellett h ráadjak az ótépére 839-en :)
MOL MTEL zöld gyertya, RG-ben 5 perc összehozni...
Egészen biztos hogy Molly mozgása nem normálisa...mondjuk ugyanez elmondható jó pár másikról is.
Bux is 40 pontra a napi maxtól,miközben esett onnan 200 pontot.
Közben haza értem, látom még lejjebb csúsztunk. A grafikonon a bux-ot figyelgetve az imént komolyan elgondolkodtam azon, hogy beleveszek. Olyan dolgokat látok rajta, amik egy esetleges fordulatra utalnak. Aztán mihelyst az Otp-re pillantottam elvetettem eme kósza gondolatot, ugyanis az meg az én olvasatomban nagyon sz@rul fest. Szerintem kinéz neki a 650 minimum. Így inkább nem csinálok semmit.
Tegnap a Philadelphiai jegybankelnök valami olyat mondott hogy felesleges és értelmetlen ez a QE3 máris esik minden piac...plusz Görögök, spanyoloknál álla báll, egész ország tüntet...
eddig tartott Börninek a nagy nyomtatása- illetve annak a hatása...
szánalmas ez a pénzügyi rendszer..remélem összeomlik ez hamarosan...a vesztük felé rohannak legalább:)
Akkor gratulálok...szép volt.
én most járok 364 pont nyerőnél....még várok
500pont ,főhajtás és gratuláció!!!!
...és némi reménykedés hogy kikényszeríti belőlled a napvégi visszaszállót a piac
szerintem a nemzetközi piacokon most zajlik egy "csendes" trendforduló, most már a huf kamatvágás függvényében (a Mo gazdaságpolitikára gondolok) nem lennék elégedett a 18600 körüli első kiszálló hellyel,lendületből forgalommal való törését várom,és hatit a lassan emelkedő trencsatorna aljára