hüje német adatra sztem..
sajna nem kaptam már..
650 ig bővítem longom..
hüje német adatra sztem..
sajna nem kaptam már..
650 ig bővítem longom..
semmi különös..csak nem tudunk esni..és sok olyan dolog van amitől emelkedhetünk..talán most több ez mint amitől eshetünk..görögök beálltak..spanyolok jobban bírják mint gondolták..olaszok lapítanak..de náluk komoly az ipar.. nem féltem őket..sztem a termelési hiteleik a sokak..az meg pozitív (nálam) és nem az üzemeltetéshez kellenek nekik a pénzek.
.850nél nagy mennyiségű hatit vettek..mi volt az..short zárások? miért? mire? vagy valakik már a következő heti újságot olvassák..ráadásul ott van az éves ciklikusság..
átvittem a longokat..valami készül..
bent voltam eladáson de nem jött fel értem ha látom azért eladtam volna 130nál..
Jó hétvégét mindnkinek! Jövő hétre meg sok pénzt! Sziasztok...
Én is mindent vittem át, kt is nagyon tág maradt, kíváncsi vagyok hogy hétfőn promt igazodik-e majd hatihoz, vagy hati fut majd promt után.
ez így igaz, a lényeg hogy legyen rendszer a dologban,tisztánlátás és önfegyelem,lehet hiba volt kilépni,a lekötés megvolt,kíváncsian várom a folytatást
átvittem a shortokat.....nagyon le volt nyomva minden 17::02 kor még minden...meg egyébként is.
Én ennyi adatra nem figyelek amit most felsoroltál, biztos hasznos meg minden, de a túl sok szerintem összezavar. Részemről marad a chart, azon rajta van minden ami kell nekem. Igaz hogy egy kicsit több önbizalom kell hozzá ha az ember csak ezt használja, feltételezve hogy saját kútfőből dolgozik, de hozzá lehet szokni. Néha elég nehéz szembe menni a teljesen mást szajkózó fundás hírekkel/adatokkal, de a tőzsdei kereskedéshez elengedhetetlen az, hogy az ember bízzon magában és a döntéseiben. Nekem a tech elemzés adja meg ehhez a biztonságérzetet, ha úgy tetszik mankót, másnak meg a hírek/adatok esetleg a saját megérzéseinek/tapasztalati tudásának követése. Mindenkinek kell v.miféle kapaszkodó.
pedig hír volt ? én nem tudok semmiről...
majd zárás után lesz nagy elmozdulás...17:05 után
görögöket veszik,spanyolokat veszik,huf izmozik,carry devizák kezdenek magukhoztérni,arany emelkedik,eurusd se akar tovább esni,valahogy olyan kilövés elötti hangulatot érzek,persze semmi funda támogatottság,aranyból és dollárból kiindulva inkább jegybanki stimulus hatás
USA -ban csúcson van a forgalom mindhárom indexben..most vagy kitörnek majd vagy zuhannak.
Annak kapcsán, hogy a Mol-t említed nekem az a meglátásom grafi alapján, hogy a Mol bármit is akar csinálni középtávon, előtte mindenképpen be fog nézni 18K alá. Ez nekem egyébként a bux várható mozgásával is nagyon szinkronban lenne, elég jól "összeálltak".
igen,lehet elkapkodott dolog volt,de nem szeretem ezt a szöszmörgést,ebből szokott bazi menet kikerekedni,nekem a hetes képek nem tetszenek,illetve hogy ismét előtérbe kerül a kockázatvállalási üzemmód,spanyolok is nagyon lapítanak nemá hogy hétvégére összerittyencsenek megint valami felemelő jó hírt,és félek mol-tol is nagyon megállt ezen a szinten,ha pattanik ,megsegítve richterrel és otpvel,hm,bármi lehet
....nálam fő a nyugi és a biztonság ,az viszont tuti hogy a zárás üteme nagyon szerencsétlenre sikerült,az elmult pár perc fényében
Szerintem korai volt, bár a végén azért még várható egy felkötés. Nem tudom, nekem nem úgy tűnik hogy annyira bikák lennénk. Én a jövő hét történéseit még mindenképpen megvárom, annál is inkább, mert chart alapján lefelé várom még mindig a bux-ot, rövidtávon legalábbis biztosan.
shortok elengedve,nem tetszik ez nekem,ha usa kiszalad uj csúcsra,hetes kép marad brutál long,mi is elszállhatunk
short zárva 19167- 19080 gyakorlatila totál nullás akció, erste gazdagodott
majd egyszer mi is elérünk az Osztrák szintre....egyébként szerintem MAgyarország most lehet az Ausztria 1990-1995 -ös színvonalán...
van amiben már majdnem ott vagyunk -pl. plázák színvonala... internet szempontjából szerintem nálunk jobb a helyzet sokkal...de sok mindenben meg nagyon le vagyunk maradva...ez az ország nem élhető.
No de hatihoz kanyarodva.....kinnt húzkodják felfelé... nem akarnak szabadulni tőle...nem tettszikez nekem.