Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#552857 BudFox Előzmény: #552828

egy ilyen napon persze semmilyen rossz hír nem kerül előtérbe....

tegnap délután még azzal volt tele a sajtó hogy Amerikai hadihajók Líbia v. Libanon..most én sem tudom...Áll a bál stb...

Ma már biztosan odébb hajóztak :-)) másik országot kerestek maguknak :D

#552848 Frontin Előzmény: #552846

Otp esetében maradt a réses nyitás után egy doji szerű v.mi, ami bizonytalanságra utal. Ha ebből lenne hétfőn egy réses nyitás lefelé, akkor hagynánk egy frankó szigetet. Miért ne lehetne, most annyira be van bullozódva mindenki, hogy ez fájna a többségnek a legjobban. Aztán lehet hogy tovább robogunk, lévén jövő héten 3. péntek, előtte nem nagyon szoktunk esni...

#552846 big-ebuy Előzmény: #552844

pl erre egy magyar ki a freei dossziéba volt Ausztráliába emigrált 56 ba vagy után lakatosként,hajókat javított és mikor jött egy ajánlat csináljon céget,ott kezdődött neki a kánaán mikor hozták a munkákat neki...szinte szóképesen beszél,látszik nem tanult ember,de Munk Péter közeli vagyona van....

Soros viszont ésszel is élt,pláne a mérnök testvére.....

#552845 Frontin Előzmény: #552842

Végülis nem mentünk sehova, maradtunk egy helyben. Otp talán már elkezdett korrekciózni, legalábbis remélem. A Mol sem hinném hogy a mai napi madmaxelés után hétfőn még izmoskodna.

#552844 big-ebuy Előzmény: #552839

azóta ezek a szerencse spekik kihaltak,térnek át máshová.....volt egy cikk erről 2hete kb:)ma még nincs globális rend a pénzügybe ,márpedig ez 3év kb mire rendbejön ha jön,addig tiri- tarka napok jönnek,bár sztem a régi ath lesz a nagy medve kezdete,usa piacoknál nézve....

globális motor is behalt,nincs virágzó usa mint 1970évektől..hány milliomos is lett "semmi tudás",kis szerencse révén a reál gazdaságba is,aztán jött 1996-1999dotcom bomba,utána kína......ma mi hajtsa fel a globális motort????

#552839 Frontin Előzmény: #552834

Mint a régi szép időkben. Szinte mindegy volt mit vesz az ember, minden szép komótosan emelkedett, mindenféle idegeskedés nélkül, akár évekig. Persze ez egy rövidebb távon befektető spekinek nem éppen a kánaán, inkább a befektető típusú tradereknek való.

#552834 Euroman Előzmény: #552824

én örülnék....nem kellenek az ilyen elkefélt hülyén emelkedő napok...3 nap napi 1-1,3 % plusz jobb lett volna nekem

#552829 Frontin Előzmény: #552827

Szerintem szép nyerő jött össze a longpozikon, és hétvége előtt sokan learatják a termést, biztos ami biztos alapon. Csupán ezért gondolom.

#552828 big-ebuy Előzmény: #552827

ma még nem.....doji lesz a napos,hetesből ha nincs tele a gyrtya ,ok új csúcson ...bár ott az se mérvadó..rsi viszont meg a cci igen

#552827 BudFox Előzmény: #552808

na...talán most megindul lefele.

SP futures +1.18 % -ról 10 perc alatt +0.79 % -ra esett..

#552826 big-ebuy Előzmény: #552824

ált. fel ilyenkor longot zár,shortot nyit jobb áron......én sztem jövőhéten indul reggeltől a short,szint a kérdéses

#552824 Frontin Előzmény: #552817

Pozitól függetleül (shortban ülök) az a megérzésem, hogy a végén lekötik a bux-ot 19K környékére.

#552814 Frontin Előzmény: #552808

Tulajdonképpen csak a Mol-lal tépik a magyar piacot most már, Otp mintha megállt volna, persze ez zárásig még változhat...