Sziasztok, jó reggelt! Otp5' van egy szép kis sáv 4000-4035 között, amerre kimozdul arra megindul a bux is valszeg.
Sziasztok, jó reggelt! Otp5' van egy szép kis sáv 4000-4035 között, amerre kimozdul arra megindul a bux is valszeg.
Nyitás:
Hati 4db
Mol : 0
RG 1db
TEL: 100 db
OTP: 6287db
Szép.
http://www.solarcapital.hu/50-aranyszabaly
az első pont elég jó..ezt kell figyelembe venni..Hathornak is hasznos lenne.. én is magamra ismertem
A váltás képessége nagyon fontos, így van, de ahhoz hogy ez működjön stratégia kell, betartani a szintek által jelölt határokat, és több fajta forgatókönyvre is felkészülni. És persze a 2 talán legfontoabb dolog, türelem és fegyelem.
csak a kapzsiság sokszor felülkerekedik..és abból bukta van mindig :-(
de már fejlődök...megtanultam fordítani gyorsan..amikor csak kell...
egyébként ez volt a legnehezebb : benne vagy egy jónak hitt pozícióban, ami valóban jó is volt eddig...és meg kell válni tőle, és hátra arcot csinálni......az ember nehezen akar mindig megválni attól ami addig jól működött.
Ilyen is van, persze, de azért szvsz nem ez a jellemző.Talán azért is, mert az emberek agya (legtöbbjének) a longra van ráállva, és csak egy irányban tudnak gondolkodni, ergo ha jön egy esés, az több embernek fáj, és talán emiatt hevesebb a reakció is. Aztán lehet hogy ez hülyeség...
az elmúlt két hónapban egyébként kerestem 50 % -ot még ezzel a tesze-toszáskodással is...csak az elmúlt két hét emelkedése elég sokat elvitt...pedig egyszer jókor kiszálltam..nem hittem el hogy ekkora tépés lesz....
mikor csak ígéretek hangzottak el....eszméletlen...
majd a deviza...:_))
srácok...500 -as tőkeáttéttel nyomta már valaki közületek ? vagy akit ismertek ?
elég beteg dolog lehet...... mondjuk azt csak akkor lehet amikor egyértelmű tépés, vagy esés van...
Mindentől függetlenül, szerintem nagyon is sanszos, hogy holnap szép nyerővel zárhatod a ma nyitott pakkodat. De azért légy résen, szvsz tréfás nap lesz a holnapi is!
van mikor long is heves,bejelentésekre.....2 hónapja 1h 70rsi nél a dax hétfőn még tolt 3,5%ot
egész jól megtippelted, tényleg majdnem igy alakult...
NO, most mehetnének már ezek a nyavajások fölfele....ilyenkor persze, amikor semmi akadály nem lenne előttük már nem nagyon akarnak...
mindegy....ha ebből nagy realizálás lesz akkor nagy esések jönnek majd.
Pedig látod milyen jó volt a reggeli elképzelésed a 900-as jó ütemű shortnyitással... Sebaj, majd legközelebb. A shortban az a jó, hogy általában gyorsabb/hevesebb lefolyású mint a hosszan elnyúló long agonizálás, és Neked mivel nincs akkora türelmed, jobban tetszik a gyors kasza a shorttal, nem gondolod?
:-) most azért remélem hogy nem CSAK nekünk figurázott...és estig tovább mennek fel az egekbe....majd a holnapi 200 pontos felfele gap -nál kiszórom a longokat, és onnan már mehetne is a short :-)
szééééép is lenne :D
Korábbi tipp azért bejött hogy lemegyünk ma még 500-550 közé bux-ban, a tévedés csak annyi volt, hogy ehhez nem az Otp húzta a talpalávalót. No de ez legyen a legnagyobb probléma. Szerintem is érdemes kivárni a holnapi napot, nagyon 2 esélyes a buli. Várjuk meg mit mutat a grafikon holnap. Ha a bux lendülettel átviszi a 700-as szintet, akkor talán lehet longban gondolkodni pár száz pont erejéig rövidre.