bux hol van neked sok éves csúcs közelében?
bux hol van neked sok éves csúcs közelében?
lesznek rángatózások itt a tetőn, az biztos....valamelyik a végén győz : le vagy föl.
én inkább közép távon lefelé várom.
dax se ütötte még a 250et,certik repüljenek,de lehet 17h után teszi ,akinek volt ...hát majd néz
a emberek még itt izgulnak be,pont a tetők környékén a laikusok mert lám long van...ezt még a nagyok tetézik mert húznak egy nagyot rajta még a reál g. nem jön helyre....a ekb is buzdítja őket,sztem még long ez évbe korrikal...okt választás a usába ami dec zárul....short hova,új ath???
ha belegodolunk most jön csak el igazán a shortosok aranykora :
- gzadaság ugyanolyan xar állapotban van mint 2-3 éve....semmi sem javul igazán....döntéshozók bénák, nem csinálnak semmit csak ígérgetnek.
- indexek sok éves csúcsok közelében...tehát ahhoz hogy itt tartsák mindig sokkal nagyobb erőfeszítés kell.
tehát a legkisebb esési jelre csak rá kell adni, és ha gyorsan visszarántják lezárni a shortot, ha lehet futtatni akkor továbbvinni.
az a lényeg, hogy biztos vagy a dolgodban :))
megint mond majd valamit a kormány, aztán hátraarc...vagy előre....össze -vissza.
én 450 -en ráadtam azért....... szerintem....tán jó lesz..nemtom..
:) egészséges ez... :) kt-t keveslem
csak mi unjuk meg, az újak meg később ismerik fel az egészet.
Szép ék...
majd eljön a shortosok ideje is.....ez az úgynevezett "mászolygás" ami most megy - Zsiday szavaival élve...mikor mindig bedobnak valami csodavárós hírt, vagy amikor erőszakolják fölfele, nem engedik esni....
Azért arra kíváncsi leszek hogy ennek a világrendnek mikor lesz vége...10-20-30 év? mikor nem a dollár lesz az úr, mikor már nem lehet többet nyomtatni...mert elfogy az emberek bizalma...mer törökké ez nem fog menni.
Ezerpontos menet pár nap alatt:
http://stooq.com/q/?s=^bux&c=1m&t=l&a=lg&b=0
Ejj mikor év elején száguldottunk 4e pontot....a józan ész sosem volt probléma! :D
Amúgy kész szerencse hogy full ratyi hírek jönnek mert jó hírekre tuti beadták volna..
kiszköcög célja, hogy engem kiidegeljen...én örültem volna, ha idén olcsóbban áraztak volna mindent, de hát nem tették..:-((
(egyszer vot Budán kutyavásár)
Jó, küldjük meg Börninek ezt a négy célárat :-))) csak hogy tudja, hogy mikor kell újabb buzdító beszédet tartania :-)))
és azt Berni is tudja? :) vagy neki ne mondjuk el, legyen meglepi? :)