Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#549792 BudFox Előzmény: #549786

lesznek rángatózások itt a tetőn, az biztos....valamelyik a végén győz : le vagy föl.

én inkább közép távon lefelé várom.

#549789 big-ebuy Előzmény: #549786

dax se ütötte még a 250et,certik repüljenek,de lehet 17h után teszi ,akinek volt ...hát majd néz

#549786 big-ebuy Előzmény: #549777

a emberek még itt izgulnak be,pont a tetők környékén a laikusok mert lám long van...ezt még a nagyok tetézik mert húznak egy nagyot rajta még a reál g. nem jön helyre....a ekb is buzdítja őket,sztem még long ez évbe korrikal...okt választás a usába ami dec zárul....short hova,új ath???

#549777 BudFox Előzmény: #549762

ha belegodolunk most jön csak el igazán a shortosok aranykora :

- gzadaság ugyanolyan xar állapotban van mint 2-3 éve....semmi sem javul igazán....döntéshozók bénák, nem csinálnak semmit csak ígérgetnek.

- indexek sok éves csúcsok közelében...tehát ahhoz hogy itt tartsák mindig sokkal nagyobb erőfeszítés kell.

tehát a legkisebb esési jelre csak rá kell adni, és ha gyorsan visszarántják lezárni a shortot, ha lehet futtatni akkor továbbvinni.

#549767 BudFox Előzmény: #549741

megint mond majd valamit a kormány, aztán hátraarc...vagy előre....össze -vissza.

Lehet, hogy nem volt oko…

#549746 Tapasz

Lehet, hogy nem volt okos dolog ez a short nyitás 18312 őn

#549713 BudFox Előzmény: #549682

majd eljön a shortosok ideje is.....ez az úgynevezett "mászolygás" ami most megy - Zsiday szavaival élve...mikor mindig bedobnak valami csodavárós hírt, vagy amikor erőszakolják fölfele, nem engedik esni....

Azért arra kíváncsi leszek hogy ennek a világrendnek mikor lesz vége...10-20-30 év? mikor nem a dollár lesz az úr, mikor már nem lehet többet nyomtatni...mert elfogy az emberek bizalma...mer törökké ez nem fog menni.

#549682 Csilla76 Előzmény: #549676

kiszköcög célja, hogy engem kiidegeljen...én örültem volna, ha idén olcsóbban áraztak volna mindent, de hát nem tették..:-((

(egyszer vot Budán kutyavásár)

#549676 BudFox Előzmény: #549668

Jó, küldjük meg Börninek ezt a négy célárat :-))) csak hogy tudja, hogy mikor kell újabb buzdító beszédet tartania :-)))