Túl nagynak tűnik nekem a 170-en álló 23k-s csomag. Egy hét múlva lebabázik a papír és lesz még 13 millió db papír, amit majd gondolom, valamikor március vége, április elején fognak bevezetni. Előtte számítok egy felhúzásra benne valami gagyi hírre.
Túl nagynak tűnik nekem a 170-en álló 23k-s csomag. Egy hét múlva lebabázik a papír és lesz még 13 millió db papír, amit majd gondolom, valamikor március vége, április elején fognak bevezetni. Előtte számítok egy felhúzásra benne valami gagyi hírre.
Nem értem, az idomárod mért nem tanított meg arra, hogy csak spekulánsokat meg korrupt cégvezetőket egyél!? :)
csak a disney csatornát cseréltem le egy karmesterre
igaz rágósabb a fazon ))
Aztán harmadoltak, vagy már a foxiban is van internet....? )
vigyázz mit írsz, mert a Simon Wiesenthal központ nyomozói "levadásznak"... re: zongorista
nem
sok zongoristát ettem meg )
hát te legalább barna vagy, jut eszembe, a napon barnultál? )
Nem 2 az, már lassan 4.
Nincs benne semmi új.
te biztos nem
fekete fehér ember )
Mondta valaki, hogy új hír? Telebeszélte valaki a fejedet, plüssmaci...
jön a 13 milla papír,
kb 2 hónapja tudott ez. mi ebben az új hír?
Értékes,ja. :)
Van remény, Randomnál naponta határozzák meg a TDT papírok körét. Remélem, amikor jön a 13 milla papír, akkor lehet majd shortolni ezt a retket.
Pont ezért fog piszok gyorsan zuhanni, mert nem lesz rá vevő.
nincs kire önteni.... igy is 100% a közkéz
ilyenkor sokszor megtépik hogy majd onnan öntsék
de lehet most nem az lesz
ki tudja a tolvaj rv gondolkodását eltalálni
Igen,már többször nagyon együtt mozogtak.
PF topicját inkább nem olvasom, elképesztően naivak néhányan, nyereséget várnak, teljesen látszik,hogy nincsenek tisztában a cég előéletével.
Mekkorát fognak ezek bukni nemsokára,ha a nyakukba öntik a közel 13 milla papír egy részét a szállítók.
Ezt már megbeszéltük egy párszor! Évek óta ugyanazt csinálják a phyllel, mintha egy vezetőség, vagy egy érdekcsoporthoz fűződnének... pffff
Mennem kell sajna...
1000 Ft-ból 200 Ft, darabszám ugyanannyi.... Gondolom Téged is emlékeztet valamire...