Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#457455 Zotya32 Előzmény: #457449

Persze, csak bosszantó hogy másnap már nyerőben adhattam volna el. Ha egy hét eltelt volna nem lennék mérges magamra. De így?!

#457449 Kissherceg Előzmény: #457445

nana, ilyet ne csinálj. Írni akarok ebookot a kis papír kereskedési stratégiámról. Én mindig nyertem velük és elég sokat, sőt velük a legtöbbet. Ne add fel, pihi!

#457446 Ibiza Előzmény: #457437

inkább tanulj belőle.. ezer kereskedési módszer van... találd ki a sajátodat..

az alap a régi zsidó törvény olcsón venni drágábban adni..

""szép volt, jó volt, de én nem "nyerhetek" soha sehol semmivel.""

tehát lúzernak gondolod magad aki csak szopik? ha így gondolod ez is lesz..

#457445 Zotya32 Előzmény: #457439

Elég volt. Sejtettem, hogy esni fog, így nem is érdekelt. Gondoltam idén már semmi nem lesz így eladtam, hogy majd máshol az ünnepek után, alatt. Vettem hibridet, aztán eladtam. Eljöttem melózni, így nem láttam mi folyik csak mikor már 205 volt. Beálltam, de már nem kerültem sorra. Bármibe nyúlok az szopacs. Meguntam már ezt. Phyl is becsődöl jövőre szerintem. Kegben reménykedem, hátha megtépik 1-2 éven belül. Csak ne legyen alaptőke csökkentés.

#457439 zeeh_ Előzmény: #457437

Attól, hogy nem jött össze, még írhatsz, nem kell némasági fogadalmat tenni. :)

#457437 Zotya32 Előzmény: #457354

202-nél vettem 700db-ot...

tegnap eladtam 175-re....

ma kiakadt 207 ft-on...

tőzsdézést befejeztem. januártól nincs real-om, ide sem fogok már beírni.

amim van az keg és phyl

beállítva mindkét papír egy-egy nekem tetsző árfolyamra, aztán majd havonta 1x belépek, és frissítem a megbízást.

szép volt, jó volt, de én nem "nyerhetek" soha sehol semmivel.

Csákay mindenkinek

#457354 zeeh_ Előzmény: #457334

Jaj, megint egy mobilos alkalmazás. Csak nem ilyen *nagy jelentőségű* hírre akarják majd kiszórni a közelgő ~13 millió db új részvényt? :))

Egy kis történelem új köntösben:)

#454309 kosami

Visszautasította a Sláger és a Danubius keresetét Washington

Visszautasította a Sláger és a Danubius rádió tulajdonosai által Magyarország ellen benyújtott kereseti kérelem nyilvántartásba vételét a washingtoni Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központja (ICSID) - tájékoztatott a magyar állam képviseletét ellátó Arnold & Porter LCC ügyvédi iroda.

http://hvg.hu/vilag/20111213_slager_danubius_kereset_visszautasitas

Későbbre tolódik a Balaton Sound 2012-ben

#454304 zeeh_

"Jövőre a Balaton Sound fesztivál szervezői az eddigi jelképes 500 ezer forintos bérleti díj helyett 10 millió forintot fizetnek a zamárdi tóparti területért - mondta Csákovics Gyula, a Balaton parti kisváros polgármestere."

"Az újrakötött megállapodással azonban nemcsak a bérleti díj emelkedik az eddigi hússzorosára, de a jövőben mentesül Zamárdi az alól is, hogy ötmillió forinttal beszálljon a fesztivál reklámköltségeibe, továbbá a szervezők ötmillió forinttal támogatják egy új tóparti vizesblokk megépítését" - mondta a polgármester."

Az összesen annyi, mint 20 millió.

Még el sem kezdődött 2012, de már alapozzák a papíron buktás végeredményt. De meglepett! :)

http://penzcentrum.hu/vasarlas/kesobbre_tolodik_a_balaton_sound_2012-ben.1030831.html

#452983 Lew82 Előzmény: #452921

zeeh! írtam én egy szóval is hogy +1000%-os hozamot szeretnék? csak írtam, hogy ennél a papírnál bármi lehet, ennyi + egy bambi...

#452921 zeeh_ Előzmény: #452911

Az egyik "Isten".

Azt nem tudom, vasárnap este azt a dög unalmas Lali királyos "műsort" ki a fene hallgatja?

Volt szerencsém hozzá sajnos az utóbbi 2 vasárnap, még csak nem is vicces, egy unalmas szutyok.

lew! Azért, mert rajtad kívül senki nem ringatja magát álomvilágba a +1000%-kal, még nem kell a topicot törölni. Álmok kergetésére ott a PF.

#452880 Lew82 Előzmény: #452749

akkor felmerül benne a kérdés minek ez a topik, mi célt szolgál? jobb lenne törölni nem???