OTP 15percesen talán egy kis kettős csúcs alakul ki
Én is azt nézem hogy ma egy szűk ezredest esett...gyakorlatilag a semmire,ma ilyen depresszív hangulatban van.
Azt egyébként tudja valaki hogy miért pont a Richtert viseli meg leginkább a kamatyemelés a Teló helyett?
Hatit megfordítottam múlt héten,jeleztem is előtte...de hadd ne csináljak mindent én egyedül! :DD
:-)
Van egy másik módszer is az emelkedés kierőszakolására: adni kell:-) rögtön repül az ár:-)
Persze hogy mondom,van annyira mulya hogy itt lógatja a fejét ha nem szólunk rá :D Csak jobban szeretem ha napközben mozog mert mostanság agyhalál napon túlra akármit is vinni..
"Konklúzió: ebből még bármi lehet. :-)"
meg annak az ellentétje is ,-)
Waszi napokóta mondogatod a molt. Nem nézki az olyan rosszul párnapja rallyzott egy szépet ha konszolidálodjon egy kicsit
az 300 ma 29 e van még ott a holnap is, ez csak 2 % könnyen meglehet. de akkor is erőtlen mégha megis lesz
Ez a mai nap elég langyos idáig, persze lehetnek még itt nagy mozgások délután. Mol-ban kis lefele ékelődés van, ebből elvileg fölfelé kéne mennie kb. 18k-ig, de vagy ennyire gyenge, vagy altatás megy. Otp-re nincs ötletem, egyelőre erősnek tűnik, de kemény szint tornyosul fölötte, nem gondolnám hogy ebben a körben átviszi. Richtert húzza a rés lefelé, Teló egyelőre meglepően erős. Konklúzió: ebből még bármi lehet. :-)
kevesekk vagyunk a 300ponthoz,Otiba lenne vmicske erő talán,de Molly nélkül kevés lesz..viszont 3e alá sem nagyon engedik.
Ne viccelj mán' hiszen mi vagyunk az az ország, akit az elmúlt két évben a LEGKEVÉSBÉ minősítettek le... lassan már azzal VB-t lehet nyerni, hogy a negatív kilátás mindössze egy fokozattal leminősítésre változik. Amilyen lóugrásban minősítgetnek lefelé, ahhoz képest a mi leminősítésünk maga volt a tömör gyönyör.
Valóban kétszer van.
Piciben volt a kép, na meg kaja után gyorsan felvázoltam, amit kaja közben átgondoltam.
Nem tudom miért van kétszer.
300 pon kell hogy fehér legyen a gyrtya de még akkor is vérszegény hónap lenne.
A csoda markersedben duplán van az utólsó gyertya. Ha igy számol a progi akkor élég gyász. Megvezetheti a spekit.
Ja tényleg.. volt kamatdöntő?
Hát nem sok valóban, de annyira nem nagyon kell a gazdasági fellendüléshez a kamatemelés, az más kérdés, hogy én már tavasz óta mondom, hogy itt az ideje emelni, és még csak itt tartunk ,-)
idő közben majd 20%ot gyengült a fél év alatt forintunk.
Azért ez nem semmi, kamat szintetntartás mellett.
2009ben 10%os kamatok voltak 317Ftról lefele tartva.
milyen futivarázslat van itt már megint a mai nap folyamán :D
Ezek a 10+évet mutató hetes chartok mindig elgondolkodtatnak. Látszik hogy 2004 eleje előtt milyen szépen elvolt a BUX 10.000 alatt évekig. Minden világvége meg egyéb ilyesmi nélkül.
Szépen bekuksiznánk 10e bux magasságába...
Tovább megyek gondolatilag.
Amennyiben csökkenő háromszög lenne OTPben, meg BUX és Hatiban is letörne a nagy háromszög szűkülés, akkor BUX havi chart alapján bekövetkezhetne az árbóc formáció letörése:
6e Oti nem sikerült kitörnünk a csökkenésből,és tegnap vmint ma sem volt nagy hepi...mindjárt shortot nyitok,itt már csak az segíthet felfelé :D
Molly elég gatya...