Közben minimális bukóval zártam a longot, de nem untam még meg a játékot 340-en újranyitva pár.
Közben minimális bukóval zártam a longot, de nem untam még meg a játékot 340-en újranyitva pár.
Én is ráadtam egy kicsit, igaz közel az aljához, (OTP longzárás helyett, ezt később megtettem 2950-en)
nem ússzuk meg ennyivel...USA ma zárva tart...a forgalom csinálók 70 % -a nincs is itt...közben is esés van...két napot be kell hozniuk hétfőn...szerintem alsó limit lesz hétfőn....legalábbis nagy esés.
Hát bejelentették : Bóvliba vágták MAgyarországot.
tegnap volt értelme felhúzni azoknak..akik tudták már hogy mi jön...jó magasan tudtak még eladni...jó hogy nem zártam le a shortjaimat....pedig már közel voltam hozzá...
ráadtam még 2 k -t...hogy újra full shortban legyek.... ment a hintáztatás rendesen... most végre megtudtuk hogy mi lesz.
Sok minden más meg csak nálunk van úgy, ahogy. (Máshol meg a realitás és a fizika törvényei a mérvadóak.)
Ahogy Waszeitung írta: az együttállásokkal van a gond: Hogy nálunk más sincs, lóf*sz. De a pofánk az meg nagy mellé.
Nem biztos hogy rossz lesz, igy elnezve az elso fel orat. Meg nincs nagy baj, ha ennyivel megusszuk, akkor boldog leszek.
eddig fogja, de szerintem új csúcs lesz ma...
eddig fogja, de szerintem új csúcs lesz ma...
Hulló kés esete, v.milyen őrült ötlettől vezérelve vettem hatit. Lehet hogy nem lesz meg sokáig.
EUR/HUFra érdemes figyelni, hogy kettős topot kiviszi-e fel?!
Sok lúd, disznót győz, csak nem voltak elegen a ludak....))
Valaki tud adni egy tegnapi Bux záró értéket? Mellé hatit megnézem.
BUX 16.973
Hati 16.980 ha jól látom
Normálisabb hangnem is elegendő lett volna,nem tudom hogy egy kis ország királya hogyan gondolhatta komolyan hogy ilyen cudar környezetben függetlenedhetünk a világgazdaságtól,nem lefeküdni kellett volna az imf-el,csak egy leülős,tárgyalós,elbeszélgetős délután,és egy esetleges készenléti hitelszerződés is lényegesen olcsóbban jött volna ki az országnak mint egy 10% os forintgyengülés és kamatemelés...de nekünk széllel szemben kell brumzolni.
de híresek lettek ezek a "királyok"..
már mindenki őket emlegeti? Még jó, hogy Lupin kerályozik.
EUR/USD napok óta esik, meg nyugat is.
Nálunk?
Mindenhol... http://www.portfolio.hu/gazdasag/kulfoldi_cimlapokra_repult_a_bovli_magyarorszag.158963.html
Csak nálunk akarják úgy propagálni, hogy ez csak nálunk van így...
Sziasztok.
Ez már rég nem a kamatemelésről szól szerintem...
EU , jobb szereti a bólogató királyokat....