Ahogy elnézem az elmúlt napok teljesítményét, páran jól informáltak lehetnek az IMF tárgyalás eredményéről. Ez alapján az IMF átvállalja és megfizeti helyettünk az összes adósságunkat...
Ahogy elnézem az elmúlt napok teljesítményét, páran jól informáltak lehetnek az IMF tárgyalás eredményéről. Ez alapján az IMF átvállalja és megfizeti helyettünk az összes adósságunkat...
S&P 500 1176 on ál...egyelőre az 1180 as támasz alatt van..lefele támaszok az 1160, 1120
Oti egy vízszintes aljú egyenesen szenved,nem nagyon van erő,Molly emelkedő aljak felfelé kacsintgat nagyon,Rg meg egy hülye arra megy amerre akar...szval egyenlőre csak senyvedünk,nincs irány,esni nem tudunk ilyen külföldre sem,és mivel kinn nem lenne váraltan egy kori arra lehet megröptetének felfelé bár láttuk múltkor milyen szépen visszaadták 17500tól.
majd kiderül estére....azért OTP -t nagyon veszi valaki...sose lesz ilyen olcsó :-)))
bár 1800 forint ha lesz..ahhoz képest a mai 3000 tényleg nagyon drága.
Elvileg a támasz már tört, csak még nem kaptunk rá megerősítést. Ezért kellene visszatesztelni a letörési szintet, hogy megtudjuk valós volt-é, vagy fals. Ha visszateszt után lefordulunk újra, akkor lehet pakolni az eladási oldalt, ellenkező esetben zárni kell.
egy leszúrás még nem törés.. sőt az mutatja igazán az erejét..
Bevallom olyan perverz dologra gondoltam, hogy veszek egy kis longot, de aztán gyorsan lebeszéltem magamat, fő trenddel nem szeretek szembe menni, inkább a kevesebb de biztosabb verzióra szavazok.
OTP -t nem akarják olcsóbban adni...ez a log mellett szól....én még tartom a shortokat....ma már -1.32 -% on is volt az SP...törik a támasz.
700on megint vettem..építem a longom.. veszek 16.500ig.. célára 17850... de kiderül..
Hasonló a dilemma,külföldiában érik a kori!
Nagy dilemma, mit is kéne csinálni. Egyelőre Mol, OTP, Hati csökkenő háromszögben mozog, azoknak is a végén. Ebből bizony letörés valószínűsíthető. Ugyanakkor a serpenyő másik oldalán ott van, hogy v.mikor kell egy kis korrekció, hogy visszateszteljék a külföldi indexek a letörési pontokat legalább, sokat estek egyhuzamban. Így egyelőre marad a partvonal.
500 ponttal lejjebb majd hiszek Neked :D Kicsit magasabban vagyunk mint reggel...
Molly meg se rezdül,ez baxa legjobban a csőrömet!
Piszkosul erősek lettünk imf által,már régen ezer ponttal lejjebb lenne a helyünk...ilyen környezetben viszont felfelé sem tudunk megindulni,paff.
elmennek ezek ám valahová... :_))..játszanak inkább valami játékkal :-DD
ilyen USA mellett remélem letörik..bár OTP nem akarja elhagyni a 3000 -et..valaki már majdnem az egész céget megvenné itt..meglehet... 2950 alatt lesz majd érdekes...az a támasz.
hát igen...van pl Szlovák tőzsde is....nem is jegyzik szinte sehol...Stooq -on se..
de pl. az Olasz tőzsde se érdekel senkit..pedig nagy ország..
a CNN -en pl. a Svájci tőzsdeindexet írogatják állandóan...SMI, pedig az se valami nagy eresztés..
DAX, FTSE, CAC a meghatározó..irány szempontjából...
tényleg össze kéne már vonni bennünket a többi közép Európai tőzsdével, Ausztriával..egyből lenne forgalom, likviditás....egy gazdag Osztrák, Lengyel, Német kereskedő mondjuk "fillérekből" tudna normális forgalmat csinálni kispapírokban is..Zwack, Questor, TVK --stb... apropó..vettem pár Questor -t..csak úgy dísznek..ha már a questornál vagyok :DD még a könyvben sem jelent meg a kötés...se semmi :D biztos van valahol nekik valami "dugi" questor részvényük :-))