Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#447084 BudFox Előzmény: #447073

NA, SP végül -5 ponton majdnem ott zárt ahol mi voltunk délután...most meg -1.1 % esésben van ismét....

ez már masszív esés...

#447073 Waszeitung Előzmény: #447017

Daxon felfelé 1000 pont,Sp-n új csúcs...sorry lyonell,Te kettő lehetsz vagy világ hülyéje vagy prófétája,igyekszem e két általad mondott dolgot figyelemmel kísérni,milyen időtávon gondolod ezt a kettőt? Bux fél éven belül nálad milyen kilátásokkal rendelkezik?

#447017 lyonell Előzmény: #447013

kb. emelkedés felét adtuk vissza,eddig csak kori,innen mehetne fel tovább,havin még inkább csak kori.mielőtt összeomlik a cucc 100% ,hogy kiviszik új csúcsra,ahogy év elején is.na 2008 alá várom,az innen túl közeli,havin ha megnézed duplatető sp 1460,na onnan sansz 2008 alá,havin nézve meg is lehet dec végére,mivel az utolsó szakasz brutál gyors fel.

#447016 BudFox Előzmény: #447001

már most 1196 .-))) ezek téged is olvasnak :-))

szóval amcsik is meg vannak azért ijedve..óriási deficit...államadósság az egekben...nembaj..amúgy minden kis jó hírre azonnal ugranak.. Kocherlakota is mondott valamit ? mert akkor ugrott éppen a piac...

a zsidók nagyon be lehetnek most rezelve...féltik a dollárt..amiben a pénzük-hatalmuk van.

#447015 BudFox Előzmény: #447013

-na, a politikusok már megint rángatják a piacokat....most az IMF lépett közbe..

és a magyar kötvényeket is törlik a tőzsdéről.

annyira félnek mindenfajta eséstől..hogy az egyszeri shortos élete..most a medve piac kellős közepén sem nyugodt :-))

#447013 Frontin Előzmény: #447008

Ha SnP-t nézem, akkor hetesen nézve is inkább bearish jelen állás szerint. Mit látsz a hetes grafin, ami emelkedésre utaló jelzés?

#447008 lyonell Előzmény: #447007

naposon vagy hetin kereskedsz?Én hetin,egy ideje.Nem szeretek ugrálni,nézz rá a cuccra hetesen is.

#447007 Frontin Előzmény: #447001

Amennyiben zöld futik lennének reggelre, akkor nagy eséllyel fölfelé indulna a Bux nagy lendülettel, annál is inkább, mert ma az extra sz@r hangulatban sem tudtunk esni, láthatóan tartják(megveszik az eséseket) v.mi miatt a magyar piacot. Ehhez nem kell sok sütni való. Azt viszont észre kell venni, hogy amcsik most egyértelműen lefelé próbálnak megindulni, és amennyiben nem sikerül visszatornászni magukat a támaszok fölé nagyon gyorsan, akkor még csak most kezdődik az igazi zuhanás. Jelen állás szerint sanszosabb a letörés visszatesztje majd utána egy folytatódó esés, mint egy tartós emelkedés lehetősége. Persze mindez gyorsan változhat ilyen piaci környezetben, amikor minden apró hírre őrület van a piacokon. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a mikulás-rallyt sem tartják meg minden évben, illetve ha meg is tartják, nem mindegy milyen szintről indul és mikor.

#447004 lyonell Előzmény: #447001

euróban a heti zárót úgynézki a múlt heti fölé teszik.mármint a múltheti nyitó fölé,13930-ra kb

#447001 lyonell Előzmény: #446962

És a zöld futik,reggeli kilövéssel sp500 1230-as heti záróval,majd 1196 visszateszt,és köv heti 1260 fölé?hmmm...dax longok mindjárt nullában,16800 jó volt vételre záráskor,ma..

#446995 Frontin Előzmény: #446981

Érdekes hogy mennyire felülteljesítettünk külföldhöz képest tegnap is, ma is. Remélem kiderül még a héten mi ennek az oka.

#446988 BudFox Előzmény: #446981

záró 16.880

na..még 1 k-t lezártam a shortok közül..nap közben meg a longok közül jópárat...év végéig már csak zárogatni fogok...

#446983 BudFox Előzmény: #446976

OTP nagyon nehezen akarja megadni magát.. tudod..3000 ? sose lesz még egyszer ilyen olcsó :DDD

#446976 Waszeitung Előzmény: #446975

Én tudom,de Frontin kollega lehet félreértette,legyen inkább baráti a stílus,abból nem lehet nagy probléma..

#446973 Frontin Előzmény: #446964

"én csak tippelek..17850ig várom fel a héten..péntekig emelkedés.." by Ibiza

Kösz, de nincsen szükségem a tanácsaidra, ahhoz képest hogy péntekig emelkedés lesz, én már szépen kerestem a reggel 17.050 felett nyitott pozíciókkal, ez már zsebben van. Ettől persze még emelkedhetünk péntekig, de azért kicsit több alázat és szerénység nem ártana a részedről.