Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#446972 BudFox Előzmény: #446962

Ha mindenki erre fogad hogy zárás után USA fel, és be is jön akkor marha sokat fogunk keresni 2012 -ben...ha mindig ilyen jól el fogjuk találni az irányt :D

#446971 Waszeitung Előzmény: #446964

Azaz nekünk le majd zárásunk után fel...

Amúgy nekünk nem kell figurázni,egy hete nagy urak vagyunk amióta imf-hez dörgölőzünk :D

#446964 Ibiza Előzmény: #446962

na figyu..most kitanítalak..meredek grafikon gyorsan fordul..usa nekünk figuráz..

#446962 Frontin Előzmény: #446946

Amcsiknál nem ártana megcsinálni a letörés visszatesztjét, mondjuk zárásunk után, holnap meg már jöhetnének újra a vörös futik, és a további esés. :-)

hehe..napi aljon vettem.…

#446961 Ibiza

hehe..napi aljon vettem.. csak játszásiból be voltam téve.. részben kötött..

#446946 BudFox Előzmény: #446944

hát igen....mindig fogyasszunk többet, évről évre egyre többet..ez lett volna a cél...

csakhogy most ez összeomlott...

kinek kell minden évben új okostelefon ? GPS ? Plazma tv ? Led tévé ? számítógépek ? nyomtatók ?

persze mindent olyan vacakra építenek már..hogy muszáj megvenned..mert tönkremegy....az én Phipilps villanyborotvám 1997 -ben vettem, és mér az originál pengével használom azóta is :-)) nemtudom ha tönkremegy az új Philips ki fog -e annyit bírni ?

#446944 sbbacsi Előzmény: #446640

Valami ilyesmiről írtam én is.

Termelni (vagyis gazdasági növekedést produkálni) kétféleképpen lehet olcsón:

Hitelből vagy valóban olcsón.

Utóbbira nincs egy ideje megoldás, mivel ilyen energia-, nyersanyagárak és készletek mellett láthatóan nem megy. Ehhez valami elég nagy technológiai bumm kellene.

Az előbbi sem megoldás, látjuk. A távol-keleten 5Ft-ért összerakott autókból és plazma TV-kből a nyugatiaknak nehezen lesz olyan bevételük, amiből mindenkinek fussa mindenre és fogyasztanak bőséggel. Ráadásul már nem csak nekik kéne, hanem a kínai munkásnak is. Marad a hitel. A kör bezárult.

Vagy kevesebb jut kevesebbeknek. Lásd infla, munkanélküliség.

Re: ds

#446940 Waszeitung Előzmény: #446929

Bennünket még tart viktor király imf biztonsági ugrálókötele - vagy hogy is mondta a féleszű jobbkeze?

#446929 BudFox Előzmény: #446878

mondanom sem kell ugye, hogy ráadtam _:)

+0.91 % ról lejöttünk +0.03 % -ra

mindjárt adatok jönnek

Prelim GDP q/q

[Open Detail]

2.4%

2.5%

[Open Chart]

Up Next 8:30am USD

Prelim GDP Price Index q/q

és Richmond index is lesz.

#446901 BudFox Előzmény: #446878

én is azon röhögök most....legyen akármilyen nagy válság is a világban, legyen bármilyen rossz kilátás is a jövőre nézve..azért a futuresokat, indexeket lehet úgy húzni, hogy egész nap az egekig emelkedjen...semmi sem számít... korrekció, rally mindig lesz amíg világ a világ. :_))

mondjuk USA azért 1 hét alatt nagyon sokat esett....és nem is ment fölfelé mostanában.....de mi..

#446873 BudFox Előzmény: #446835

na szevasztok...ráadtam reggel még 17.000 felett..

Egont olvasgattam :

Bux - lehet hogy lesz a héten short covering, ami nagyon elviheti megint fölfelé..17.500 az ellenállás...és 18.000 a nyakvonal..

MOL - ebben is lehet emelkedés 18.500 az ellenállás, lefele 17.500 a támasz

OTP - mindkét irány benne lehet 3100 az ellenállás, és 2950 a támasz...ha 3000 fölött zár akkor Egon megint nagyon fölfelé fogja várni.

Richter - lefele megy inkább 34.100 a támasz..célár 32.000

Mtelekom - nem bír fölfelé menni..de még lefele sem..inkább lefelé szakadást várja..

Egon a Bux -ot inkább fölfelé látja most....bár , ha két kisebb papírt inkább lefele várja, a két nagyban sem lát egyértelmű felfelé jelet..akkor nem tudom mit akar....

szerinte a -100 pontos tegnapi KT egy újabb short coveringnek ágyazott meg..ezért mehetünk majd fölfelé a héten....háááát...én még várok azzal a lezárással.

#446863 Ibiza Előzmény: #446861

mindenkinek egy vélemény...mi sületlen mi nem...ki tudja..

vettem szolíd longot..

#446843 lyonell Előzmény: #446835

Nem akarom elvenni a kedved,de onnan egy köpés a 22ezer,onnan lessz jó ráadni 8-as céllal

#446842 Waszeitung Előzmény: #446838

Támasz alatt venni ha felfelére számítasz?Ember Te fordítva olvasod a TA könyvet??? Mi ez a hülyeség? Aki ilyet le mer írni az más aljasságokra is képes...

Dax pedig hiába megy 3 nap alatt 500 pontot,ha a céláradhz ezer pont kell...Lyonell érdekes dolgokat fogalmazol itt meg :D

#446838 lyonell Előzmény: #446834

támasz alól veszünk pl: bux 15800 ról.

támasz felül adunk: pl:sp500 múltkor hathor elemzése.felpattanó adni,lepattanó venni..Aztán valamerre kitörünk.,vagy le.Ilyen pesszimizmusban 80% fel.Ezt már jól az agyamba véstem.