Ha mindenki erre fogad hogy zárás után USA fel, és be is jön akkor marha sokat fogunk keresni 2012 -ben...ha mindig ilyen jól el fogjuk találni az irányt :D
Ha mindenki erre fogad hogy zárás után USA fel, és be is jön akkor marha sokat fogunk keresni 2012 -ben...ha mindig ilyen jól el fogjuk találni az irányt :D
Azaz nekünk le majd zárásunk után fel...
Amúgy nekünk nem kell figurázni,egy hete nagy urak vagyunk amióta imf-hez dörgölőzünk :D
na figyu..most kitanítalak..meredek grafikon gyorsan fordul..usa nekünk figuráz..
Amcsiknál nem ártana megcsinálni a letörés visszatesztjét, mondjuk zárásunk után, holnap meg már jöhetnének újra a vörös futik, és a további esés. :-)
hehe..napi aljon vettem.. csak játszásiból be voltam téve.. részben kötött..
hát igen....mindig fogyasszunk többet, évről évre egyre többet..ez lett volna a cél...
csakhogy most ez összeomlott...
kinek kell minden évben új okostelefon ? GPS ? Plazma tv ? Led tévé ? számítógépek ? nyomtatók ?
persze mindent olyan vacakra építenek már..hogy muszáj megvenned..mert tönkremegy....az én Phipilps villanyborotvám 1997 -ben vettem, és mér az originál pengével használom azóta is :-)) nemtudom ha tönkremegy az új Philips ki fog -e annyit bírni ?
Valami ilyesmiről írtam én is.
Termelni (vagyis gazdasági növekedést produkálni) kétféleképpen lehet olcsón:
Hitelből vagy valóban olcsón.
Utóbbira nincs egy ideje megoldás, mivel ilyen energia-, nyersanyagárak és készletek mellett láthatóan nem megy. Ehhez valami elég nagy technológiai bumm kellene.
Az előbbi sem megoldás, látjuk. A távol-keleten 5Ft-ért összerakott autókból és plazma TV-kből a nyugatiaknak nehezen lesz olyan bevételük, amiből mindenkinek fussa mindenre és fogyasztanak bőséggel. Ráadásul már nem csak nekik kéne, hanem a kínai munkásnak is. Marad a hitel. A kör bezárult.
Vagy kevesebb jut kevesebbeknek. Lásd infla, munkanélküliség.
Bennünket még tart viktor király imf biztonsági ugrálókötele - vagy hogy is mondta a féleszű jobbkeze?
mondanom sem kell ugye, hogy ráadtam _:)
+0.91 % ról lejöttünk +0.03 % -ra
mindjárt adatok jönnek
Prelim GDP q/q
[Open Detail]
2.4%
2.5%
[Open Chart]
Up Next 8:30am USD
Prelim GDP Price Index q/q
és Richmond index is lesz.
én is azon röhögök most....legyen akármilyen nagy válság is a világban, legyen bármilyen rossz kilátás is a jövőre nézve..azért a futuresokat, indexeket lehet úgy húzni, hogy egész nap az egekig emelkedjen...semmi sem számít... korrekció, rally mindig lesz amíg világ a világ. :_))
mondjuk USA azért 1 hét alatt nagyon sokat esett....és nem is ment fölfelé mostanában.....de mi..
Futikkal mindenesetre jót játszanak...
na szevasztok...ráadtam reggel még 17.000 felett..
Egont olvasgattam :
Bux - lehet hogy lesz a héten short covering, ami nagyon elviheti megint fölfelé..17.500 az ellenállás...és 18.000 a nyakvonal..
MOL - ebben is lehet emelkedés 18.500 az ellenállás, lefele 17.500 a támasz
OTP - mindkét irány benne lehet 3100 az ellenállás, és 2950 a támasz...ha 3000 fölött zár akkor Egon megint nagyon fölfelé fogja várni.
Richter - lefele megy inkább 34.100 a támasz..célár 32.000
Mtelekom - nem bír fölfelé menni..de még lefele sem..inkább lefelé szakadást várja..
Egon a Bux -ot inkább fölfelé látja most....bár , ha két kisebb papírt inkább lefele várja, a két nagyban sem lát egyértelmű felfelé jelet..akkor nem tudom mit akar....
szerinte a -100 pontos tegnapi KT egy újabb short coveringnek ágyazott meg..ezért mehetünk majd fölfelé a héten....háááát...én még várok azzal a lezárással.
mindenkinek egy vélemény...mi sületlen mi nem...ki tudja..
vettem szolíd longot..
Meg írsz sületlenségeket....de ha így keresel akkor nem gond! :D
Nem akarom elvenni a kedved,de onnan egy köpés a 22ezer,onnan lessz jó ráadni 8-as céllal
Támasz alatt venni ha felfelére számítasz?Ember Te fordítva olvasod a TA könyvet??? Mi ez a hülyeség? Aki ilyet le mer írni az más aljasságokra is képes...
Dax pedig hiába megy 3 nap alatt 500 pontot,ha a céláradhz ezer pont kell...Lyonell érdekes dolgokat fogalmazol itt meg :D