Phyli FED index nagyon rossz lett
Összességében még így is van rajta haszon, nem kell féltened. Attól hogy esnénk 2000-3000 pontot, semmi nem csődölne be. Amit főztek egyék meg, nekem már így is az 5. bőrömet nyúzzák ezek az ingyenélők, én most önző vagyok, csak a saját érdekeimet nézem, ők sem foglalkoznak az enyémmel.
Hatisok boldogan adnak,promtosok meg szépen vesznek..Molly ellenállási zóna alatt,ebből mi lesz?
még lehet fokozni..nemigaz :-)
SP -10 pont BUX +1.47 % igaz, kinnt nagyon leesett a forgalom..szinte nulla
vagy becsődölhetne neked az a "rohadt" ország.. oszt beérnének a rosszul nyitott pozik.. lenne itt öröm..
azért elég jól izmozunk a héten...
még tudják fokozni :-)) _
SP - 6.7 pont Bux +1.45 % :-)) VICC
használd a fejed.."..Már hogyan lenne rossz az Otp gyj? Még ha az is lenne a valóságban, akkor is úgy meg lesz sminkelve mint.." ezt hallom évek óta.. nem lesz jó..ha még is akkor az kozmetika..
Ne feledd amikor túl jó lett goodwillt csökkentették... a leányok is tarolnak sztem.
Az lenne ennek a rohadt magyar piacnak a pofára esés (meg annak akinek annyira kell Otp, Mol, hati), ha amerika bezárna pénteken a komoly támaszok alá, és jövő héten szabadesés. Na akkor megnézném a pofáját a manipulátoroknak. De jó is lenne.
Nem lehet shortosnak oka panaszra.
40%ot esett Bux, míg nyugat elég jól tartotta magát S&P 1370körüli csúcshoz 1230as Sp nem gáz. 25Ks Buxhoz 15Ks bux inkább gáz, de 17K. is. Volt 40%os leértékelődés. EUR/HUFban dupla csúcs. CDSben dupla csúcs. Bóvli előtt, még egyet lehet leminősíteni max..
rendben van ez, ha akar felfele is menni szerintem.
most már esnek...-4.5 ponton áll, és elég nagy forgalommal kezdett.
:-) A humor a hegymászók tulélő kelléke. Napokban mondta egy hegymászó.
igen tudom :-)
USA mindhárom indexe kis minuszban, mi : + 1.39 % Bravó..van itt erő bőven, meg főleg manipuláció, meg média befolyásolás..stb :-))) háhá....
nem kell csodálkozni majd ha tovább esik a BÉT forgalma jövőre...
Miket beszélsz? Milyen kábító hatású szer hatása alatt állsz? Már hogyan lenne rossz az Otp gyj? Még ha az is lenne a valóságban, akkor is úgy meg lesz sminkelve mint az a megboldogult Spéter Bözse. Akkora össznépi bóóódogság lesz itt holnap, és sajnos úgy érzem, hogy a partin a szökőkutakból nem pezsgő, hanem a mi drága shortos vérünk fog folyni. Még jó hogy holnap hegyetmászok, nem leszek gépközelbe. Telót szvsz nem viszek, nehogy a híreket olvasván ugorjak egy fejest hátratett kézzel v.mi sziklapárkányról. :-)
Otit 10ből 9szer felhúzzák gyj előtt utána beöntés...hajó hanemjó,nem gondoltam volna hogy ilyen világban is meghúzzák,lehet a beöntés is elmarad :D
Most még 17e alatt shortosok adhatnák rá és ki is törhetünk hogy shortos pipa legyen,mintha eddig nem lett volna.
Vajon ma vagy holnap ugorjuk meg 17e-t?
22 ponttal van lejjebb.
Tegnap 17:00 Futures 1253,25 Most meg 1231,25
Fordított fej-vállal még semmi nincsen.
Háromszögemből kiléptünk fel.
50napos mozgó fölött vagyunk. EUR/HUF 310.
USA most mindössze 4-5 ponttal van magasabban a tegnapi ( igen nagy ) esés óta..de mi minden nap 200 ponttal emelkedünk..bámulatos ez a "leminősítési rally" :D
tankönyvi beültetés
ha otp gyj,nem jó,akkor sztem holnap esik.....usa-eu fel korrigál
Sztem nemtom,össze-vissza megyünk múlt hét elején para,arra bevertek bennünket,semmi nem változott annyi hogy 10 német bankot leminősítettek meg jött pár rossz hír és ott vagyunk ahonnan elindultunk,továbbra is fenntartom a véleményemet hogy törvényes szerencsejátékot látunk,szabályzott körülmények között,annyi különbséggel hogy itt a szervezők is tehetnek tétet és alakíthatják a végeredményt...
"A kutya némileg előreszaladt...."
És amúgy mit keresünk +1,5% plusszban?