Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#444556 Frontin Előzmény: #444545

Ha szép pluszban zárnának, és holnap a futik is "meglesznek" kozmetikázva, akkor úgy fog menni a Daxli kutya utánuk, mint hannoveri véreb a vércsapán. Mi meg természetesen a valogukban fogunk loholni. Nem tudom hogyan tudna itt egy tartósabb esés kibontakozni idén, kevés az idő hozzá. Nem a 40 pont miatt vagyok pipa, hanem azért, mert úgy érzem egyre inkább, hogy ezeknek minden mindegy, egyszerűen nem akarnak esni és kész.

#444500 Frontin Előzmény: #444495

Úgyis az utolsó órában fog eldőlni minden, addig szinte nézni sem érdemes. Bevallom őszintén kezdem elveszteni a bizodalmamat abban, hogy amcsik idén még komolyabb eső pályára állnának, törnék a támaszaikat. Lassan november vége van, közel van már az év vége, a december meg általában nem az esésről szokott szólni. Remélem nem lesz igazam. Nélkülük pedig ezekről a mostani szintekről nem nagyon fog menni a további esés.

#444497 BudFox Előzmény: #444494

:-)) az ki van zárva..mer' annyi krémes nincs is a világon :D

jó a grafikon..én 14.500 -al már elégedett lennék idénre.

14.000 -el meg főleg elégedett....

az Elliot hullámokat nézve November elején-közepére lehetünk ott...és milyen véletlen..a hitelminősítők is előtte fognak még lépni .-)) nincs itt semmi véletlen..ők már tudják hogy mennyi lesz az árfolyam november közepén...úgy irányítják a dolgokat hogy "ANNYI" legyen.

#444495 BudFox Előzmény: #444487

hát igen...kis felpattanás volt...no, de USA is éppen akkor vesz irányt mikor mi bezártunk..ahogy kel...szerencsére masszívan lefele...

bár a forgalom még nem olyan magas kinnt...biztos hogy lesz odakinnt is felfelé hullám még ma.

#444492 kelvin Előzmény: #444467

Én továbbra is 174500-500ig várom fel a hatit, majd onnan egy magasabb alj jöhet még idén.

#444487 Frontin Előzmény: #444477

Jól felpattant a végére Otp és vele együtt a hati is. Pont ott zártunk, hogy ebből bármi lehessen holnapra. Az mondjuk short szempontjából nem tetszik, hogy hatiban óráson nézve csináltunk egy magasabb aljat, ami akár egy későbbi duplaaljnak is lehet a kezdete, amit eddig a forgalmi adatok is támogatnak.

#444482 Fornit Előzmény: #444480

Nocsak most látom... Felminősítve! :D

23106 17:13 Fornit (Tisztelt Tag) Re: nincs cím

Bázz... 598-on állok/áll…

#444476 Fornit

Bázz... 598-on állok/álltam adni... Vajon sikerült??? 4-en nem kaptak/tunk

#444467 Frontin Előzmény: #444455

Ha korrekcióról akarnánk beszélni, akkor ennél följebb már nem nagyon kéne mennünk, ellenkező esetben irány vissza 17K.

#444458 BudFox Előzmény: #444448

minket meg nagyon akarnának felfelé húzni..bármi áron....de még kinnt se dőlt el az irány...majd csak 15 perc múlva..

a befektetők még mindig nagyon optimisták szerintem...látva a 2009 -es egész évi rallyt.

#444455 Waszeitung Előzmény: #444452

Mollyban mindjárt meg is lesz a napi max...nem túl rövidnadrágos hír.Otira is rácsíptek,kori fel?

#444452 Frontin Előzmény: #444449

Olvass bele portfoliós topikokba, én nem azt látom hogy shortolna a többség. Hatiban talán így van, OTP-MOL párosban szerintem a longosok vannak többen.