Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: .........

#443236 Waszeitung Előzmény: #443233

Az ellenállás nem nagyon működött...azért tud ez a buxli ha akar!

Promtot,bluekat feltették a szintjeik felé..

#443230 Waszeitung Előzmény: #443229

Futikat feldöngették szépen,vajh mire? 600 promtra gondolsz ugye?

Értem én hogy visszateszt meg csapkodás,de ugyanott vagyunk ahol pár nappal ezelőtt..

#443229 Frontin Előzmény: #443220

Ha 600-nál visszafordulunk, akkor tulajdonképpen hajszál pontosan megcsináljuk a letörés visszatesztjét. Ha tovább megyünk, akkor bizony 17K-ig lazán elmehetünk.

#443225 BudFox Előzmény: #443207

két nap pánik már túl sok...utána úgy kell felfelé menni hogy semmi sem állhat az útjába...

nem tudom mi lesz hétfőn...nem is tudok itt lenni...bárcsak előre látnám

#443220 Waszeitung Előzmény: #443213

Vissza kell szállni longba vagy mi a szösz vagyon?

Azt nem tom hol zártunk,nincs Markersem...nem gondoltam volna hogy tegnap este v ma reggel venni kellett volna.Letörés visszatesztnek eddig jó...kérdés möddig repülünk.

#443219 sbbacsi Előzmény: #443213

Hol zártunk múlt pénteken? A végén még piros hetes gyertyán se lesz ebből a hétből?

#443207 Frontin Előzmény: #443200

Közben nézem a Dax-ot is, szerintem az imént meg volt benne a teteje, meg mintha ékelődne fölfelé, és most fordult le az ék felső száráról, ha 5950-60 alá menne, akkor zárásra visszacsúszhatna, és vele együtt talán mi is.

#443203 Frontin Előzmény: #443198

Nemsokára el kell hogy induljon a Mol-Otp páros v.merre, nagyon kezdenek szűkülni. Ha a Mol áttörné az 500-at, akkor 17K-ig elmehetne résttölteni, Otp pedig 3000 fölött 3100-ig is akár. Mondjuk én még mindig nagyobb esélyét látom annak, hogy innen inkább lefelé vezet az út, legalábbis ma.

#443187 Frontin Előzmény: #443183

Úgyis az utolsó órában fog eldőlni minden. Mondjuk olyan nagy dolgokra nem számítok ma már. Hati szvsz 250-300 körül fog zárni.

#443175 Frontin Előzmény: #443166

Én egyelőre a mai napra gondoltam. Természetesen eltudom képzelni hogy 5-10%-ot korrigáljon, akár már jövő héten. Ha meg úgy érzed, hogy az Otp esése mögött csak rémhírek állnak, akkor szerintem csukott szemmel jársz a világban. Persze érthető hogy miért vársz emelkedést, ugyan azért amiért én csökkenést, akarva akaratlanul a pozi és a reménykedés beszél sokszor az emberből. Mondjuk a magam részéről chartok alapján kereskedek, ezzel próbálom tudatosabbá tenni az ügyködésemet, nem nagyon foglalkoztatnak a hírek, lévén nem vagyok közgazdász, nem is tudom mindegyiket a helyén kezelni, értelmezni. Mindjárt megszólalnak a tech elemzés ellenzői, hogy erre csak azért van szükség, hogy az ember a saját elképzeléseit igazolhassa. Én ezt nem így gondolom.

#443166 Joker Előzmény: #443074

A mai napra gondolsz, vagy jövő hétre? Úgy gondolod, hogy 20%-os OTP esésre -ami mögött csak rémhírek álltak- nem tud monjuk csak 5-10%-ot visszakorrigálni a papír? Jövő héten adja ki a csombos jelentését, gondolod elötte ilyen szinteken a vevők nem fognak megjelenni?

Üdv mindenkinek! Némi s…

#443118 sbbacsi

Üdv mindenkinek!

Némi szünet után visszatértem. Örömmel látom, hogy csak sikerült végre beesni a nagy egy helyben toporgás után. A hosszú bukóban tartott shortok (ill a rányitottak) végre pozitívba fordultak. A felét zártam (ill a rendszer, mert én nem voltam gépközelben) 16050-en még szerdán. A másik fele 15700 körülre volt berakva, az sajna nyitva maradt a 15800-as minimum miatt. De remélem lesz még abból is valami...