Az ellenállás nem nagyon működött...azért tud ez a buxli ha akar!
Promtot,bluekat feltették a szintjeik felé..
Az ellenállás nem nagyon működött...azért tud ez a buxli ha akar!
Promtot,bluekat feltették a szintjeik felé..
A hétfői záró felett... 800 pontos emelkedés tegnap reggel óta.
Szépen elkapott a gépszíj mkit...
Futikat feldöngették szépen,vajh mire? 600 promtra gondolsz ugye?
Értem én hogy visszateszt meg csapkodás,de ugyanott vagyunk ahol pár nappal ezelőtt..
Ha 600-nál visszafordulunk, akkor tulajdonképpen hajszál pontosan megcsináljuk a letörés visszatesztjét. Ha tovább megyünk, akkor bizony 17K-ig lazán elmehetünk.
két nap pánik már túl sok...utána úgy kell felfelé menni hogy semmi sem állhat az útjába...
nem tudom mi lesz hétfőn...nem is tudok itt lenni...bárcsak előre látnám
Vissza kell szállni longba vagy mi a szösz vagyon?
Azt nem tom hol zártunk,nincs Markersem...nem gondoltam volna hogy tegnap este v ma reggel venni kellett volna.Letörés visszatesztnek eddig jó...kérdés möddig repülünk.
Hol zártunk múlt pénteken? A végén még piros hetes gyertyán se lesz ebből a hétből?
Meg lesz erőszakolva a bét,ha tetszik ha nem felfelé kell menni! :D
Közben nézem a Dax-ot is, szerintem az imént meg volt benne a teteje, meg mintha ékelődne fölfelé, és most fordult le az ék felső száráról, ha 5950-60 alá menne, akkor zárásra visszacsúszhatna, és vele együtt talán mi is.
Nemsokára el kell hogy induljon a Mol-Otp páros v.merre, nagyon kezdenek szűkülni. Ha a Mol áttörné az 500-at, akkor 17K-ig elmehetne résttölteni, Otp pedig 3000 fölött 3100-ig is akár. Mondjuk én még mindig nagyobb esélyét látom annak, hogy innen inkább lefelé vezet az út, legalábbis ma.
Ez inkább felfelé megyen...
Úgyis az utolsó órában fog eldőlni minden. Mondjuk olyan nagy dolgokra nem számítok ma már. Hati szvsz 250-300 körül fog zárni.
Igyekszenek bennünket felfelé tapasztani...
Én egyelőre a mai napra gondoltam. Természetesen eltudom képzelni hogy 5-10%-ot korrigáljon, akár már jövő héten. Ha meg úgy érzed, hogy az Otp esése mögött csak rémhírek állnak, akkor szerintem csukott szemmel jársz a világban. Persze érthető hogy miért vársz emelkedést, ugyan azért amiért én csökkenést, akarva akaratlanul a pozi és a reménykedés beszél sokszor az emberből. Mondjuk a magam részéről chartok alapján kereskedek, ezzel próbálom tudatosabbá tenni az ügyködésemet, nem nagyon foglalkoztatnak a hírek, lévén nem vagyok közgazdász, nem is tudom mindegyiket a helyén kezelni, értelmezni. Mindjárt megszólalnak a tech elemzés ellenzői, hogy erre csak azért van szükség, hogy az ember a saját elképzeléseit igazolhassa. Én ezt nem így gondolom.
A mai napra gondolsz, vagy jövő hétre? Úgy gondolod, hogy 20%-os OTP esésre -ami mögött csak rémhírek álltak- nem tud monjuk csak 5-10%-ot visszakorrigálni a papír? Jövő héten adja ki a csombos jelentését, gondolod elötte ilyen szinteken a vevők nem fognak megjelenni?
Negatív kt mellett, erre ma nem hiszem, hogy lehetőséged lesz...
Üdv mindenkinek!
Némi szünet után visszatértem. Örömmel látom, hogy csak sikerült végre beesni a nagy egy helyben toporgás után. A hosszú bukóban tartott shortok (ill a rányitottak) végre pozitívba fordultak. A felét zártam (ill a rendszer, mert én nem voltam gépközelben) 16050-en még szerdán. A másik fele 15700 körülre volt berakva, az sajna nyitva maradt a 15800-as minimum miatt. De remélem lesz még abból is valami...