Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#442555 kelvin Előzmény: #442552

Sztem meg zárjuk rövidre, mindenkinek házi feladat.

Holnap beszedem hétfőre kijavítom. :D

#442548 Waszeitung Előzmény: #442544

Ha a nyereségben zártat veszed akkor azon nyer...voszont ha veszteségben zártat veszel át akkor azon tuti bukec és mint ahogy Rozsdáskilincs is írta a többség veszít...

-100 pontos kt nem túl rózsás!

#442547 Hathor Előzmény: #442545

Most már elkanyarodtunk más témába. Hogy miért veszít az emberek 90%a. kérdezed.

Pszciho alapján, tudjuk.

Szerintem ezen pszciho leküzdéséhez folyamatok megértéshez kell az idő.

Annyi a különbség, hogy a tradelők többségének ma kell a pénz, ezért kapkodnak, így becsúszik veszteség, a másik a tőke áttét, fedezet igény.

#442545 Rozsdáskilincs Előzmény: #442539

Hathor!

Én az a fajta vagyok aki megy magafeje után. Nem csak a piacon civilben is. Egy érdekes megfigyelést tettem az elmult évek alatt. Annó nem voltak tanfolyamok könyvek, konzultációk, csak a piac meg a sok kapzsi szereplő. Mindenki csak azt akarta a LÉT:-) A cégek kimutatásában ebben az időben is kb 90% volt a vesztők aránya. Ma már boldog boldogtalan kereskedési tanfolyamot tart. Én viszont ugy látom nem javul a vesztők aránya a kimutatásokban:-) Vajon mi lehet az oka?:-) Hisz a tudás átadásra került.

#442544 Hathor Előzmény: #442539

Sikeres tradelők nem írogatnak fórumon.

Na persze vannak kivételek biztos.

És nem mindenki nyer. A sikeres tradelők is vétenek lehet több rövidebb veszteséges üzletet, mint kevesebb hosszabban kifutó nyereségs üzletet.

Nem ez a lényeg, hogy mindig nyer az ember, vagy mindig veszít.

Hanem, hogy más azzal miért veszít, ha én átveszem a nyereségbe lezárt longját, vagy shortját.

#442539 Rozsdáskilincs Előzmény: #442534

Javithatatlanok vagytok:D A tőzsdén mindenki nyer:D De akkor ki a fene az a kb 90% aki veszit és miért!? Nem hallom a sok siker sztorit. :-)

#442531 BudFox Előzmény: #442499

Igy van...lehet olyan is hogy mindenki nyer az üzleten..csak az időtáv a kérdéses...

vesz valaki OTP -t és nyer 10 perc alatt pénzt.

aki megvette tőle az meg beragad fél évre...de fél év után ő is nyereséggel adja el..mindketten nyertek..csak más időtávon..

Erre mondta Gordon Gekko : Az idő pénz