Hol vettél? ,-)
Én is azt akarom ! :D
Sztem meg zárjuk rövidre, mindenkinek házi feladat.
Holnap beszedem hétfőre kijavítom. :D
Ha a nyereségben zártat veszed akkor azon nyer...voszont ha veszteségben zártat veszel át akkor azon tuti bukec és mint ahogy Rozsdáskilincs is írta a többség veszít...
-100 pontos kt nem túl rózsás!
Most már elkanyarodtunk más témába. Hogy miért veszít az emberek 90%a. kérdezed.
Pszciho alapján, tudjuk.
Szerintem ezen pszciho leküzdéséhez folyamatok megértéshez kell az idő.
Annyi a különbség, hogy a tradelők többségének ma kell a pénz, ezért kapkodnak, így becsúszik veszteség, a másik a tőke áttét, fedezet igény.
Hathor!
Én az a fajta vagyok aki megy magafeje után. Nem csak a piacon civilben is. Egy érdekes megfigyelést tettem az elmult évek alatt. Annó nem voltak tanfolyamok könyvek, konzultációk, csak a piac meg a sok kapzsi szereplő. Mindenki csak azt akarta a LÉT:-) A cégek kimutatásában ebben az időben is kb 90% volt a vesztők aránya. Ma már boldog boldogtalan kereskedési tanfolyamot tart. Én viszont ugy látom nem javul a vesztők aránya a kimutatásokban:-) Vajon mi lehet az oka?:-) Hisz a tudás átadásra került.
Sikeres tradelők nem írogatnak fórumon.
Na persze vannak kivételek biztos.
És nem mindenki nyer. A sikeres tradelők is vétenek lehet több rövidebb veszteséges üzletet, mint kevesebb hosszabban kifutó nyereségs üzletet.
Nem ez a lényeg, hogy mindig nyer az ember, vagy mindig veszít.
Hanem, hogy más azzal miért veszít, ha én átveszem a nyereségbe lezárt longját, vagy shortját.
Jóreggelt hölgyekurak...éhgyomorra longba keveredtem...stop tilalom van még?
Javithatatlanok vagytok:D A tőzsdén mindenki nyer:D De akkor ki a fene az a kb 90% aki veszit és miért!? Nem hallom a sok siker sztorit. :-)
igen két jó köröm volt. a harmadik mindig bukta szokott lenni.
Igy van...lehet olyan is hogy mindenki nyer az üzleten..csak az időtáv a kérdéses...
vesz valaki OTP -t és nyer 10 perc alatt pénzt.
aki megvette tőle az meg beragad fél évre...de fél év után ő is nyereséggel adja el..mindketten nyertek..csak más időtávon..
Erre mondta Gordon Gekko : Az idő pénz