ez ma már itt marad....
holnap akkor 200.... vagy annyi se? :))
ez ma már itt marad....
holnap akkor 200.... vagy annyi se? :))
36k áll már 219-en. Ha így marad, holnap lehet benne limbó.
Még van idő zárásig, az eladók (valós?) gyülekeznek.
Kell legyen benne még egy(-két) csavar..
milyen boldogok lehetnek a szállítók, hogy olyan részvényt kapnak, ami képes a napi max-ról a napi min-re menni :))
Olyan érzésem van, hogy ez még ma ugrani fog. Talán azt várják, hogy a 219-re gyűljön még eladó, amit ki lehet kapni?
Lehet tévedek..
És jött a kimerülési rés, aztán töltődött is a szökésivel egyetemben.
Az 50 napos átlag volt múltkor az 1. komolyabb támasz.
Ez most 185 környéke.
Ezzel töltődne a még nyitva lévő rés is 195-219 között.
Ha alsó limiten zár ma, akkor holnap várhatóan be is tölti.
Másik esetben, a nyári rallihoz hasonlóan, még egy megrántással, egy alacsonyabb csúcs kialakulását várom, és aztán az 50ma érintést.
viszont akkor, ma még vissza kellene húzniuk, a pénteki záró környékére, mert innen eladni a maradék mnyp-st, meg a leendő apportos cuccot az szinte lehetetlen lesz... vagy max 6 ft-on márciusban.
Igen, ezt nézem én is, hogy ennek kivételével talán mindenhol volt nagy kötés.
Nincs kizárva, 518 ezer db a mai forgalom, de az államnak ennél jóval több van. Remélem, hogy időben lépnek, mert ha háromszorosára duzzad a darabszám a hígítás miatt, még kevesebb esélyük lesz kivágni. Ez egy olyan megörökölt csomag, amiből nem sok pénzt fognak látni ahhoz képest, amennyit ért akkor, amikor hozzájuk került.
http://www.hitel4.eu/allami-tulajdon-az-econetben
"Összesen 3 millió 520 ezer 500 darab, az Est Media Nyrt. részvényeinek 5,1387 százalékát kitevő részvénycsomagot szerzett meg a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap június 10-én – közölte az Est Media a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden."
tehát akkor ez ma 352050 db, ugye? ennyi ma bőven megfordult, mondjuk ebből talán a fele akár el is mehetett...
ui: az előbb lemaradt a többes jelző: szóval csillagos kötések :)
most olvastam odaát, hogy voltak ezek a csillagos kötés, szinte minden mynp-vel érintett papírban.. csak itt nem... lehet matolcsy kitömte a kisbüfiket? netán emiatt volt a felhúzás?
Valamennyire vissza fog menni.
A nyári rallyban is volt a tetőzés után KV szünet mindkét irányban napokon át, persze nem egy nap mindkettő.
ilyen gyalázatos kezdés után nem tudom hogyan akarják majd eladni azokat...
azért aki reggel kapott 295-ön, az biztos nagyot nézett a 219-es 40k-s eladói oldal láttán....
most mi a fene van? visszahúzzák?? akkor jól kiráztak... de sebaj. ez is pénz :)
Lesz benne limbó hintó pár napig, az biztos.
Addig szabad benne ülni max. (már ha van ilyen elvetemült), amíg meg nem érkezik a 12 millió db új papír, onnantól az irány egyértelműen adott...
Remélem, az állam elkezdte adagolni most az MNYP pakkot.
kösz; mikor visszavonták a 20k-t, egyből készítettem az eladást 250-es árral, hogy tuti kimenjen... qrva nagy mák volt... ennyit az estről; most pihi következik :)
lehet itt kéne venni, hátha nap végén megint felsőn lesz, de nem merek :))
majd pár nap múlva, ha csillapodtak a kedélyek...