Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

http://bet.hu/newkibda…

#422511 zeeh_

http://bet.hu/newkibdata/108280332/2011.09.15.tajekoztatas.pdf

"Az Igazgatóság a 2011. augusztus 31-i Közgylés 7/2011. (08.

31.) számú határozatában kapott felhatalmazás alapján a

Részvénytársaság 1.370.200.000,-Ft-os alaptkéjét zárt körben,

részben pénzbeli, részben nem pénzbeli hozzájárulás rendelkezésre

bocsátásával, legalább 2.589.067.400,-Ft, legfeljebb 4.778.134.800,-

Ft kibocsátási értéken, 2011. szeptember 14-i hatállyal felemelte.

Ezen kibocsátási értékbl a pénzbeli hozzájárulás legalább

200.000.000,-Ft, legfeljebb 2.389.067.400,-Ft, a nem pénzbeli

hozzájárulás 2.389.067.400,-Ft."

Kicsit drága lesz az a román-bolgár csúcsmagazin. :DD

Szép, hogy még azt sem tudják, mennyivel kp-vel emelnek. :)) Most már 2016-ig nyúló tervek vannak, még 1-2 év és ellátunk minimum 2020-ig. :DDD

Re: nincs cím

#422297 Zotya32 Előzmény: #422143

vmiért nem tették még közzé az IT ülés határozatait. vmikor ez napközben simán megtörténik.

vagy nagyon gáz, vagy egy kis meglepi lesz benne... mindegy, már eladtam, csak a 400 db-os kieg.pakk van meg... ha "lejeb" jön, majd visszaveszem az 1200-at is.... pl. 170-nél? :)

#422099 Zotya32 Előzmény: #422095

otp is kezd azzá válni.. csak ott politikusokkal is "harcolni" kell... itt "csak" a bennfentesekkel :)

#422095 zeeh_ Előzmény: #422091

Egy kalappal!

Tolvajrészvényekhez én már nem nyúlok, buktam velük rendesen, eltart még jó ideig, mire sikerül ledolgozni, főleg ekkora phos piacon, mint a BÉT.

#422094 Zotya32 Előzmény: #422089

jól tetted, akkor nem hiába voltam én az első nagy kötés ma... re: 1200db/184

kösz az együttműködést :))

#422091 Zotya32 Előzmény: #422083

erre gondoltam én is; ezért dobtam reggel az otp-t és vettem újra T-papírt; hátha rádobnak a névértékre +10-15%-ot, hogy a piac lássa a cég iránti bizalmat.. új seprű.. ugye... :)

#422083 zeeh_ Előzmény: #422068

Tőkeemelés nem lesz névérték alatt, így benne volt, hogy visszahúzzák 200 fölé.

Bottal sem piszkálom, ráadásul még forgalom sincs benne. 5 misi nudli.

#422079 Zotya32 Előzmény: #422068

gondolom hamarosan jön a tőzsdefórumos cikk, hogy felhalmozáson az est média.. :)

#421848 zeeh_ Előzmény: #421640

Nem kell mindent elhinni. Főleg, amikor megrendelésre írnak cikkeket egyes médiákban valamelyik celebről, mert "muszáj" róluk írni valamit. Tényleges bulvár média ebben az országban szinte nincs, megrendelésre írt cikkekből viszont annál több van, mert valakit éppen sztárolni kell, fel kell húzni, hogy továbbra is eladható legyen a celebimádó nagyközönség számára. Rühellem a celebeket, java részük egy tehetségtelen nulla és ezek véleménye számít ma ebben az országban. Nem gyengén lebutították, elkorcsosították az emberek értékítéletét a kertévék, elsősorban a retek és a telaviv2.

Ettől persze lehet, hogy ez a magyar-izraeli kettős állampolgár tényleg ennyire hülye volt, hogy bebukta a Szigetet, de ez az ő baja.

http://www.blikk.hu/bli…

#421640 Zotya32

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-laci-egy-het-alatt-hatmilliot-bukott-2064469

nem csak az est média részvénnyel lehet bukni.... a Maseratis lehúz mindenkit :))

"Csak maga a stand felállítása egymillió-hatszázezerbe került, mellé a karszalagok újabb egymillióba. Emellett ki kellett fizetnem a béreket, az egymilliós árukészletet, áramot, meleg vizet, pénztárgépet, és egy halom egyéb kiadásra is elment a pénz. A forgalom viszont annyira gyenge volt, hogy nemhogy nullán, de veszteségesen sikerült zárnunk a hetet, úgyhogy újabb 5-6 milliót veszítettem. Azt hiszem, ez volt a tanulópénz, jövőre okosabbak leszünk. "

Re: Nem tud fizetni a Neo FM

#419947 Zotya32 Előzmény: #419944

"Édes-kedves szívem! Ne beszélj zöldségeket (bár tudom, zeller a nicked)! Neo meghal még ebben az évben, jön az új pályázat, EMMIS pályázik, nyer. Persze, hogy nem akarja most megvenni, nem csak a gazdasági, hanem a műsorfolyami része miatt sem: rengeteg hülye vállalás van benne. Az új pályázatot be lehet adni lazábban, valószínű nem sok ellenfele lesz, műsorszolgáltatási tapasztalata 8 év, gazdasági háttere hatalmas - ha nem zárják ki, biztos a siker."

http://www.radiosite.hu/forum/viewtopic.php?f=6&t=341&start=20

remélem is, hogy még idén megszüntetik...

elqrták az elején....

Mondjuk, tény, hogy borzalmasan indult a kamikaze, de a végére egész jó lett... utólag, kár érte.. Cafe-s stílust kellett volna átvenni, 2 év alatt sikeressé vált volna... Nesta-val, mint zenei főszerkesztő... de ez már a múlt, se Café, se Nesta, egy normális rádió nincs.

A GR-nek is ez lehetett volna kitörés, milliók reggelire, új zenei főszerkesztő, kicsit életvidámabb stílus. attól még a komolyság megmaradhat, és a gazdasági tematika is. Csak a csomagolást kellene frissíteni a XXI. századhoz....

Re: Parlamenti korrupciót látott az USA a Sláger Rádió kisakkozásában

#419756 macika Előzmény: #419343

csak 95% közkéz, de azok is inkább majd jegyeznek a nyomdázásból 200 forinton, hogy essmédia tudja törleszteni az adóságot

Re: Parlamenti korrupciót látott az USA a Sláger Rádió kisakkozásában

#419343 zeeh_ Előzmény: #419330

lew82, katán és marslakón kívül már nem sok embernek lehet.