bűn volt, de úgy tűnt, hogy nálunk túl van húzva, bíztam benne, ha 630-on elmegy, majd 550-590 között vissza tudom még venni... de nem úgy tűnik, bár még most is drágábbak vagyunk.
bűn volt, de úgy tűnt, hogy nálunk túl van húzva, bíztam benne, ha 630-on elmegy, majd 550-590 között vissza tudom még venni... de nem úgy tűnik, bár még most is drágábbak vagyunk.
9,73
alakul
Ezúttal megint mi jeleztük az irány előre vagy az idén bevált népi megfigyelés:
"Figyeld a forintot, ha erősödik, Orco rally lesz".
2620-ról az az 1k lassan el fog szállni szvsz, utána 2695-ön van érdemi tétel.
Akkor irány 10 €, jó volna felette is zárni, már ha ismételten eljutunk oda.
Még itt sem késő beszállni, mert 400 pont még benne van simán bő 1.5 hónapos távlatban, ha a nagyvilág is úgy akarja. Azóta vagyunk feljebb, mióta jött a hír, hogy BUX tag lesz. Ez a különbség tényleg sok, kisebbre fogja venni a robot előbb-utóbb.
az is lehet, hogy valaki folyamatosan veszi, mert lát benne fantáziát még ebben a magasságban is, lentebb nem nagyon kap nagyobb mennyiséget, így piacin kell beszállnia... bármi lehet... nem hiszem, hogy a robot hagyná ezt a 100ft-os különbséget, amikor átlag 25-40szokott lenni...
kint meg stabilan 9,55
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy minek köszönhető az, hogy március 16. óta feljebb vagyunk a kinti árnál.
Alapok csipegetnék, a (pici) BUX kosár tagság miatt? Jobb magyarázatot már nem tudok rá, esetleg az árbeállítás, amit Koffein írt talán tegnap, hogy ha kint megindul, egálban legyenek az árak a kintivel.
Maradjon stabilan 2600 felett és akkor jó lesz mozizni. :) Tervezett pakk már a padláson. :)
Ha matgab nem tisztelte volna meg a papirt vasarlasaival, akkor azt mondanam, h. kitorhet... :)
Köszi!
Közben 2680. Beszarás.
+160 Ft a kintihez képest.
Robot visszavette volna a tegnap bedobott pakkot?
Végre kezd normális ára lenni.
2630
Robot valamiért +110 Ft-tal lájkol bennünket. :))
Azt már tudjuk, hogy miről szól a 18 órási gyűlés, de a 14 órásin mi lesz?
messze van még a báránybőrbe bújtatott titkos kgy. :)
El tudnék viselni megint egy +10%-os rallyt a semmire. :)
ahhoz még le kell mennie úgy 1700ig, ahol matgab kiszáll és onnét fog pattanni 10e.ig :D
2560 megint. Lehet, kicsit korai volt az a tegnapi leöntésben beszerzett pakk.
matgab! Nem kéne egy eladni a pakkodból egy kicsit? :)
Kint egyelőre stabilan 9,55, ami 2515 magassága ilyen erős forint mellett.
Hmmm, ha ugyanaz történik, mint RFV-nél, akkor jövőre 10ezer felett leszünk itt is :)