Reméljük :)
Nagyon készültek, mert még külön honlapot is csináltak! :D
Reméljük :)
Nagyon készültek, mert még külön honlapot is csináltak! :D
akkor holnap orco-nap... ezek szerint jól döntöttél a pannunion eldobásával. :)
Ha jól látom a gyj jól sikerült. :)
http://www.bse.hu/topmenu/issuers/issuersnews/106452364.html
2440-es pakk az enyém. 2400-tól 2460-ig szinte mindenhol álltam ma, de nem kaptam. Amint beálltam, többször mögém állt egyből a robot a szokásos nudli darabszámaival.
Most már úgy vagyok vele, hogy marad ott, ahol van. Ha kapok, akkor hurrá, ha meg nem, akkor reggel bővítek, amennyiben jó a gyj.
hAlig! Befagyott a másik ajánlatom is.
Mi mögé állt be a robot? a 17 db mögé, vagy a 4db mögé? :)))
Pfúúúh Én már nem bírom ezt a tétlenséget, most értem haza, de megyek is levegőzni egyet, mert unom ezt a várakozást...
Agyalok is rendesen, beállt mögém már megint az a nyomi robot.
2450 lenne a reális ár a kintihez képest. Engem most zavar ez az árhátrány.
Lehet, hogy várok reggelig, 2500-on elvileg mindenképp nagyobb pakknak kéne lennie akkor is. Elvileg.
A 2300 alatti csomagok nem zavarnak, ebből a magasságból nyugodtan tekintek rájuk.
Nagyon el kell gondolkodnod az biztos.
Rizikó mindenképpen van abban, hogy ma piacin vásárolj, de ekkor tudod, hogy 2500-ért kapsz, viszont ha nem az lesz amire számítunk, akkor be lehet ragadni.
De, ha az lesz amire számítunk és holnap kint felhúzzák, akkor nem biztos, hogy fogsz tudni venni 2500 környékén nagyobb tételt..
Az is lehet, hogy a kgy végéig kivárnak a nagyobb halak kint, és csak hétfőn lesz komolyabb reakciót a hírek ismeretében.
Nem egyszerű.
Milyen jól jönne, ha tudnék venni még olcsóbban!
Ha nem lesz más megoldás, akkor a végén veszek piacin egy kicsit.
Úgy néz ki, hogy a Japán sokk után kezdenek a piacok visszafelé indulni, ez jól jöhet nekünk!
Blue majd az Econetből lesz a maga szinte kimutathatatlan 0.2%-ával. Csak tudnám, mi a fenét keres még a BUX kosárban.
Elég nagy súllyal kerül be Orco!! A 7. legnagyobb súlyú lesz :D
Végén még blue lesz belőle :D
http://www.portfolio.hu/vallalatok/mennyit_er_a_bux-tagsag_az_elmult_evek_tapasztalatai.146871.html
"A 13,4 milliárd forintos nettó eszközértékkel rendelkező indexkövető (referencia index a BUX) alapok felől így a CIG Pannónia piacán 281, az Orco piacán pedig mintegy 230 millió forintos potenciális többletkereslet jelentkezhet. Mindez a részvények eddigi forgalmát figyelembe véve a CIG-nél mintegy 5, az Orco-nál pedig 16 kereskedési nap forgalmának felel meg."
230 milla szépen fel tudná repíteni főleg ha egy nap alatt jönne ekkora forgalom, ami kizárt.
Megnéztem már ezt a topikot is, abszolút nem ismerem Orcot, de HAlig azt mondta KEG topikban bízik benne, mondom megnézem, hogy mit látni itt.
A fordított fej-váll teljesen jónak tűnik.
Ez a rajzod szerintem nem jó fej-vállal
Bocs, csak ezt ne figyeld szerintem.
a pf.en irt hir alapjan, ha mostansag menne bo 50, hanem 100%ot aszem besza behu volna... :)