Jó ötlet volt belevenni tegnap 2390-en. :) Kár, hogy nem többet vettem.
Szép a könyv itthon is és kint is. Ebből gyj előtti rally lesz. :)
Kint 9.33-ig 3200 db, itthon az első 100 db vagy feletti tétel 2475-ön. :)
Jó ötlet volt belevenni tegnap 2390-en. :) Kár, hogy nem többet vettem.
Szép a könyv itthon is és kint is. Ebből gyj előtti rally lesz. :)
Kint 9.33-ig 3200 db, itthon az első 100 db vagy feletti tétel 2475-ön. :)
Kivárunk, oszt kgy. környékén amúgy is lesz nagyobb csapkodás oszt meglátjuk, hogy mi lesz...
Nem lesz az annyira sima menet szvsz,de legyen igazad és mire 11 köré érünk,legyen egy 280 ajró is mellé. :)
Most értem haza, nézem a papírocskát oszt azt látom, hogy pont 9en zárt. zsír, remélem hogy úgy fog csosszanni 11fölé, mint kés a vajon :D
3108 db van 9.1-ig.
8.65-re beállt a 4k-s pufi.
Update: Fejlődjön csak. Maga mögött hagyhatná végre a 3k alatti régiót.
Most fogadni mernék, hogy amint bezárunk, kint 9 fölé megy.
8,95 újra
Mióta Orco tőzsdén van a momentum maximuma 60.1 volt hónapos bontásban, RSI 90.39
Most pedig a momentum 1.43, az RSI 38.04
Van hová fejlődnie :D
Igen, ez itt a nagy kérdés. Szokatlanul üres.
Lehet, megint lesz egy +10% rally a semmire? :) 3.5k-val 9.1-re lehet rakni. Remélem, nem azután akarják összehozni, hogy mi bezárunk.
Venni, vagy nem venni :D
Kiürült a kinti könyv felfelé!
Nem akarja a jót és nem akar bedobni senki semennyit. :-/
Kint leragadt 8.77-en, azért 5k-t bedobhatnának a vicc kedvéért. :)
Leönt valaki 3k-t és már 8.4 körül fog lenni.
Érdekes lesz a jövő hét, lesz még csapkodás szerintem. Még nincs elkésve senki szvsz, aki bővíteni akar jövő péntekig. Főleg ha Japánban lesz még valami meglepi + megtámadják Líbiát.
Robot pajti megpakolta 400 darabokkal az eladóit. Szép tételt lehetne venni, de csak 2400 feletti áron... :( Bedobni meg nem akarnak semmit.
Hülye lenne bárki is ezeken a szinteken adni... max mikrobi ad pár db-ot magának, hogy megközelítőleg szintbe legyenek...
Csak az a baj, hogy itthon se lehet halászni rendesen. Tételt csak 2395-től felfelé lehet venni piacin, alatta vagy dobnak be vagy nem.
Végre egy szintre kerülhetnének az árak, mert még ma is feljebb vagyunk, mint kéne.
Lehet belefáradtak a vadászatba... tán 1db 1k.s tételt láttam, a többi töpörtyű mérettű volt, a megszokott pakkokhoz képest :)