Annak én se. Nem lenne jó egy 2300 alatti szerdai nyitó.
Annak én se. Nem lenne jó egy 2300 alatti szerdai nyitó.
Reméljük azért, hogy hétfőn és kedden nem csinálnak semmilyen csűrcsavart :D
Nem örülnék neki..
Nyilván nagy is belevett, azt az 54k-t nem kisbüfi vette ki 8.5-ről.
Meglátjuk, hogy mit hoz a holnap és a jövő hét.
(Vettem pánerzsót :D Ékelődésnek tűnik, amit mutat a chart.. hátha..)
Nem akarják ezt visszahúzni, megy a limbó, tudod!
Kirázzák kint azokat, akikre nincs szükség. Sokat begyűjtöttek a mostani felhúzással is, az utazókat hagyják kirázódni.
Úgy legyen, de a 8.7 magassága szvsz elég korrekció lenne, lejjebb nem nagyon kéne mennie. Azért 9-ig könnyen visszahúzható, egész nap szellős addig az eladási oldal 9 euróig.
Jó lesz az ;)
Kell egy kis korrekció!
8.5 alá nem várnám, de ahogy most nézem akár még 8.2-ig is lenézhet, a csordogálásban.
Na onnan fog két hét múlva izomból 12-ig menni :)
Legközelebb szólj, ha indítani akarod. :)
Robot visszatért 2400-ra.
Orcoban oldalazás lesz egy ideig szerintem.
Megint én indítottam el a Pannuniont ma :D
Keg-et dobtam, nem tudom mit vártam ott..
Egyébként a Pannunionban biztos vagyok benne, hogy 300 feletti tartományba megy!
Nézd meg a chartját a topikjában!
Nem kéne visszaadnia, főleg ezen áll vagy bukik a szabadulásom a legnagyobb független balos mutyi média csoportból. :D
Most mi van? Robotpajti újraszámolja az esélyeket, hogy 9 alá engedje-e, vagy sem?
Épp most néztem, hogy ez a fos állandóan akkor kezd begyengülni, ha a rallynak vége. Csak egyszer jönne már össze, hogy rally mellé egy gyengébb HUF is társul! :) 10.8 környékén egy 280-as euróval elégedett lennék. :)
273,32 Ft
Ezért nem nagyon mozgott itthon, mert míg kint lenézett 9 alá, addig itt elkezdett begyengülni, pedig most pont erősödnie kéne, mert kéne vennem még olcsóbban. :)
Én azért számítok egy kirázásra (nagyobb leszúrásra) benne, mielőtt célba venné a 11 eurót.