Talán egy régebbi beragadt dobta.
Mázlisták kaptak akciósan 2360-2365-ért.
Talán egy régebbi beragadt dobta.
Mázlisták kaptak akciósan 2360-2365-ért.
Pff, olvastam a PÜ-t is...
Értelme nem sok volt ennek az öntésnek, de mind1, biztos tudta mit csinál :)
Szép öntés. Pont visszavontam, hogy ma már nem kapok, talán 2 mp, ha eltelt és beöntötték. :)
Úgy látszik, kezd előjönni a faktorom. :-O
Ha így marad a kinti könyv, na meg az eladók is úgy akarják, akkor 9 felett zár remélem és elmondhatjuk, hogy a 2000-es szintet (talán) végre hátrahagytuk!
2000-es szinttel, gondolok a 2000 alá benézés lehetőségére!
Éves jelentés lesz március 24-én..
Sok tényező miatt van ez a nagy izgalom ;)
Olvasgass vissza, és látni fogod!
Sanszos, hogy 2400 alatti tartománynak is egy időre búcsút lehet inteni.
Majd hazafelé megkérem az indiánokat, úgy is ott fog zenélni valamelyik egység a Határ úton vagy a Nyugatinál. :D
Csak mosolygok magamban, hogy ma reggel a Gede meg a kollégája lehúzták az orcot, hogy a pénteki napon pár db-al 3%ot ment... Kíváncsi vagyok holnap mit mondanak, már ha be merik olvasni a mai 5-6%os emelkedést... :)
Na Én lépek, majd 5 után megnézem a zárót :)))
Jah és ha azt akarod, hogy 2400alá menjen, akkor rendeld a csigazabálók környékére a pánsípos indiánokat oszt olyan esést generálnak, hogy 2000nél már a robot pajti gátjai sem fogják bírni a lavinát :D
Sziasztok!
Melyik tőzsdén kerül 9,5 gondolom euróba és mi ez a nagy izgalom.
Súgtak nekem a közgyűlés talán 24-én lesz, erre a nagy izgalom?
9,55 szerintem holnap meglesz nyitás után nem sokkal.
Mivel nem jött le értem 2400 alá, így kicsit fölé álltam, hátha kapok.
Az lepne meg, ha már ma megnyalná a 9,5-öt.
Ahogy elnézem erre a hétre a cél a 9,55 felé repíteni és megerősíteni a frontvonalat, ahonnét majd a későbbiekben tovább mehet 11ig...
Nem. :) Figyelek. :)
Délelőtt mákom volt, mert frissítgettem időnként, aztán volt kb. 2-3 perc a kinti 9.17-ig történő tépés és az itthoni 2345-ös start között, így gyors be tudtam még vásárolni. Nézegettem a kinti chartot. Amikor ilyen szépen ment, másnap még húztak rajta és vagy kicsi pluszban zárt vagy enyhe mínuszban. Még ma akarok venni holnapra, aztán 2500 felett valahol kivágnám a mai 3. vételt és visszaállnék gyűjtögető üzemmódba.
2450-en sok az a pakk.
9 eurot én se gondoltam volna, legfeljebb márc. 24. előtti napokban a spekák miatt. Aztán lehet, hogy még ma elnéz 9.55 környékére.
9,2 alá nem nagyon akarják leengedni.
Eltűntél? :)
9,2 környékén vergődik, de álmomban sem gondoltam én sem, hogy már ma ezen a szinten leszünk.
Ha hirtelen megindulna, vissza tudod majd venni úgyis, mert az utóbbi időben itthon később reagálunk, ahogy látjuk :)
Ha most ebédidőben vissza is csorog 9 környékére, akkor is az még 2450Ft körül van!
Nem szabad eldobni szvsz. Legalábbis nekem. Nem tudnám visszavenni szerintem (olyan könnyen).
Lehet, hogy ez jelzésértékű volt? 2450-es eladás..
Jó lenne még többet kihozni belőle, de engem annyira nem izgat :)
Sokszor megtanultam már, hogy kevés idegeskedéssel a legtöbbet úgy lehet kihozni belőle, hogy a csapongásokkal nem foglalkozok. Szépen TA-n zárás után otthon kielemzem és nyugodtan döntök.