Én meg kb. nem is ismerem a longot. :))
A fele megmaradt még pénteken.
Én meg kb. nem is ismerem a longot. :))
A fele megmaradt még pénteken.
az el kell ismerni, 22400 feletti pakkokról ne beszéljünk :))
az én 0-pozimmal szemben többet hoz. Mondjuk már nem is nagyon akartam 12-ben kereskedni...
dehogy... csütörtökön is 250ponttal lejjebb adtam rá, nem beszélve péntekről, ahol detto... gyász
így van, ezért vagyok valag shortban... Nehéz q1 tervezés mellett shortokat építeni... :)
stop? nem szeretnék róla beszélni, mert magam zárnék lejjebb :)) 22kig már nem kellene elmenni 21500 fölé ne kerüljünk :)
Ricsi, mindig elfelejted, hogy nem tudok úgy pozit nyitni ahogy szeretnék, amúgy így kellett volna.
Meló mellett nem lehet csak úgy ide-oda bővítgetni
Persze hogy fog, de szerintem visszamegyünk valameddig, akár 22K-ig is. Ha nem, akkor sem leszek elkeseredve, max kimaradt párszáz pont.
Henci, Waszeitung és én rutinból nyitunk shortot, ha úgy látjuk, érdemes. És általában úgy látjuk, akármi is történik a piacon :D
a nyitás utáni visszapattanás után beraktam 2k longot 21070 limitre, bízván egy esetleges résbetöltésre, nem annyira jött be :)
Én is full short :) koporsó meg annyival rövidebb már, hogy térd alatt amputálnak :)))
na, most hogy megszondáztam az utolsó 6 oldal beírásait és mindenki zárta már a shortjait én megnyugodtam, hogy nem voltam gépközelben pénteken.
Tehát ha mindenki (Budfox nem számít, mert ő még a saját koporsóját is 20 cm-rel shortabbra fogja venni, mint amilyen kell neki) zárta a shortot, akkor ez még esni fog...
mással is :)
mert nem bővítesz rendesen :)
Adnál hatit mondjuk harmad pénzen 23K-n, aztán ugyanannyit 22K-n, aztán ugyanannyit 21K-n, majd 20K-n már az eddigi nyerődből. És máris nem csak full tőkével, hanem még a nyereségből is poziban vagy. Velem ez történt pénteken :)
Sosem voltam még full tőkével poziban, nem is nagyon fogok sztem