sztem meg a totális összeomlás nem lesz 1-2 éven belül
addig csak ilyen esések visszarántások lesznek, majd 2-3 elteltével, mikor már nem lesz fenntartható ez a káosz
tévedés joga fenntartva, de most ezt látom a legvalószínűbbnek
sztem meg a totális összeomlás nem lesz 1-2 éven belül
addig csak ilyen esések visszarántások lesznek, majd 2-3 elteltével, mikor már nem lesz fenntartható ez a káosz
tévedés joga fenntartva, de most ezt látom a legvalószínűbbnek
2-3 év múlva ?
de hisz azt se tudjuk hogy mi lesz tavasszal....bármi megtörténhet kis hazánkkal...természeti katasztrófa...gazdasági katasztrófa...vagy netán mindenki Happy up hangulat..és elszállnuk 30.000 -re
sokat akar a szarka!!!
Vannak határok amit nem lépek át, csak a bentlévővel kereskedek. Majd ha tényleg beindul a nagy lejtmenet. 2-3 év múlva. Lufipukkanásra teszem most félre amit félretehetek :-D
kicsi a forgalom egyelőre.
Aaaah, most nyero szeriaban vagy, esni fogunk!
Tegnap arra nyitottam longot, h. zartad a shortot. 200 pont nyeroben zarhattam volna reggel. :) Mas kerdes, h. stopot raktam ra es kevesebb nyerovel zartam.
áh, mostanában jól shortolsz:-)
amúgy meg én még vettem hozzá:-) gigalong:-)
És ha kijön a hír esetleg hogy leminősítenek minket..akkor van még otthon pénz. azt is beteszem, és full shortban leszek :-))
Én is shortot nyitni szeretnék hasonló okból, de nyitás után látva a relative gyenge eladói oldalt és a sok vételi ajánlatot feljebb álltam. Remélem majd holnap azért összejön fentebbről, 22k alatti shortokból eddig nem sok szépet lehetett kihozni.
hát ez van:-), tegnap sajnálattal láttam, hogy nem emelkedünk a nyugattal:-(, de ma is lentebb vagyunk..azért még egy kicsit reménykedek, aztán majd feladom:-)
minden esély megvan rá.
Nagyméretű short pozicíót nyitottam (MSCI jeligére)
En igy jartam a tegnapi longjaimmal. Lentebb mar irtam. Aztan persze stop kiutes es kis nyero, de az legalabb +...
Most shortok vannak nalam is, de az regebbi pakk. Remelem, hizik rajta a nyero hamarosan.
Na Buxunk szépen kezdi megint megadni magát...Egonnak tényleg igaza lesz : Minden emelkedést most a short bővítésre kell kihasználni..
Én majd akkor adok rá ha töri a 21850 -es támaszt.és forgalommal elkezd zuhanni...vagy Nyugaton beindul a zuhanás éppen akkor...