Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Sokat írtatok... Kérdez…

#329066 Kezdő

Sokat írtatok...

Kérdezem, hogy ezek után a bankbetétek biztonságban vannak Magyarországon? Egy ilyen lépés után lehet mondani, hogy "bajban a nemzet, a kulákok, akiknek sok van, adjanak csak azonnal! Adjanak azok is akik a tőzsdén spekulálják össze a pénzt, és munka nélkül fürdenek tejben-vajban, míg mások keserves munkával szedik össze a mindennapi kenyérre valót!"

Egyáltalán, egy ilyen lépés után van bármi, amit ne tehetnének meg?

Re: nincs cím

#329003 Atesz11 Előzmény: #328905

A nyugdíjkorhatárra értettem mire elérném(nénk),addig bőven emelik még szerintem a mostanihoz képest.

Hát, a zsé adóságcsökken…

#328979 Ricsi

Hát, a zsé adóságcsökkentésre kell. Azok ott kint elfogadnak OTI részvényeket? :D

#328953 Waszeitung Előzmény: #328932

A zseton kell de piszkosul,ha nem így lenne akkor nem jan.végéig lenne a határidő és át lehetne vinni a rv eket is...szval,szomorú hogy pont ezt a pénzt találták meg :(

Re: Gondolatok a mnyp vs bux-hoz

#328936 Amatoregy Előzmény: #328935

:DDDDD

Lásd Kulcsár. Majdnem kitüntették, hogy milyen ügyes....

:DDDD

#328935 Kissherceg Előzmény: #328927

jahh, eddig Mo-n sűrűn csuktak le gazdasági büncselekményért vagy bennfentes kereskedés miatt vezetőket 3évnél tovább.... Államnak pénz kell, nem részvény.

#328934 Kissherceg Előzmény: #328924

kezelik persze, nyugdíjra és állampapírra. :) többi repül...

csányi beruházásokat finanszíroz, nem nyugdíjakat sztm

#328929 Ricsi Előzmény: #328924

Józsi, ha nem kellene a zsé, nem lenne ennyire sürgős (2 hónap az átlépésre). Ez a vagyon úgy el fog tűnni, öröm lesz nézni, nem kell ezt majd senkinek kezelnie...

#328927 NightLord Előzmény: #328895

"Ha berágnak és ráöntik a piacra (értsd mindenben beállnak alsó limitre, majd a következő nap múlva is azt teszik, meg azután is) akkor kifogja ezeket megvenni?"

Amelyik manyup ezt megteszi, annak a vezetősége élete végéig börtönben fog ülni sztm.

#328924 hosszhuszár Előzmény: #328921

Ez kicsit olyan lenne, mintha lehetne shortolni az mtel-t, a szelvényvágás napján......

Szerintem megvan a forgatókönyv erre is, ( állam.... eladás)..

Csányi papával sokat tanácskozott a mi Viktorunk......

Lesz kezelője ennek a vagyonnak.....szvsz

#328921 Kissherceg Előzmény: #328884

akkor az állam ad el, mert nyugdíjra kell a lé + állampapírra. Mivel alapkezelők ezt tudják, szarrá shortolják a piacot.... Mivel tuti a bevétel...

#328919 Kissherceg Előzmény: #328895

nem tudom mi lesz ebből, de emelkedünk akkor csodálkozom, nem beszélve smallcapekről...