bux: 22 150
oti: 240
Sokat írtatok...
Kérdezem, hogy ezek után a bankbetétek biztonságban vannak Magyarországon? Egy ilyen lépés után lehet mondani, hogy "bajban a nemzet, a kulákok, akiknek sok van, adjanak csak azonnal! Adjanak azok is akik a tőzsdén spekulálják össze a pénzt, és munka nélkül fürdenek tejben-vajban, míg mások keserves munkával szedik össze a mindennapi kenyérre valót!"
Egyáltalán, egy ilyen lépés után van bármi, amit ne tehetnének meg?
A nyugdíjkorhatárra értettem mire elérném(nénk),addig bőven emelik még szerintem a mostanihoz képest.
:)))
Hát, a zsé adóságcsökkentésre kell. Azok ott kint elfogadnak OTI részvényeket? :D
5 első és 3 második.
Ennél több a TA esetén már csak bezavar....
A zseton kell de piszkosul,ha nem így lenne akkor nem jan.végéig lenne a határidő és át lehetne vinni a rv eket is...szval,szomorú hogy pont ezt a pénzt találták meg :(
8általánoshoz képest mindent megtett a boldogulásért :)))
:DDDDD
Lásd Kulcsár. Majdnem kitüntették, hogy milyen ügyes....
:DDDD
jahh, eddig Mo-n sűrűn csuktak le gazdasági büncselekményért vagy bennfentes kereskedés miatt vezetőket 3évnél tovább.... Államnak pénz kell, nem részvény.
kezelik persze, nyugdíjra és állampapírra. :) többi repül...
csányi beruházásokat finanszíroz, nem nyugdíjakat sztm
Én nem így gondolom....
Józsi, ha nem kellene a zsé, nem lenne ennyire sürgős (2 hónap az átlépésre). Ez a vagyon úgy el fog tűnni, öröm lesz nézni, nem kell ezt majd senkinek kezelnie...
"Ha berágnak és ráöntik a piacra (értsd mindenben beállnak alsó limitre, majd a következő nap múlva is azt teszik, meg azután is) akkor kifogja ezeket megvenni?"
Amelyik manyup ezt megteszi, annak a vezetősége élete végéig börtönben fog ülni sztm.
Ez kicsit olyan lenne, mintha lehetne shortolni az mtel-t, a szelvényvágás napján......
Szerintem megvan a forgatókönyv erre is, ( állam.... eladás)..
Csányi papával sokat tanácskozott a mi Viktorunk......
Lesz kezelője ennek a vagyonnak.....szvsz
akkor az állam ad el, mert nyugdíjra kell a lé + állampapírra. Mivel alapkezelők ezt tudják, szarrá shortolják a piacot.... Mivel tuti a bevétel...
nem tudom mi lesz ebből, de emelkedünk akkor csodálkozom, nem beszélve smallcapekről...