2000-ben vetted?
Láttam, hogy a PF-en már jó régóta írogatsz.
2000-ben vetted?
Láttam, hogy a PF-en már jó régóta írogatsz.
Én beírtam anno, amikor 2880-on vettem Rábát és azt is amikor 4-500 ft körül eladtam...
no comment
Kicsit adhatnának nekem 962-n...
963-nál fordult 1 körrel ezelőtt a kis genya. :-/
ez itt OFF, de teljesen igazad van az FF teljesen elvesztette az előnyét az IE-vel szemben, már nem gyorsabb és nem fogyaszt kevesebbet.... :(
de :)
Látszik, hogy nem vagyok informatikus, meg mindig az ellenállások alá teszem a megbízásokat, hogy teljesüljön 100%ra ez igaz a támaszoknál is.
A FF-t ahányszor felraktam annyiszor kiírtottam írmagostúl. Lomha, tohonya, memória zabáló.
Orca szintén gecko motoros és gyorsabb, jóval kevesebb memóriával.
ja-ja, mert így látszik a 1014-es megálló :)
kedvenc informatikus számnál :)
Ehhez nem kell semmi, nem kell a lekérő delikvensnek manipulálni.
A stokis reklámok nálam sem csak a helye, - pszt!!,- mert az Orca böngiben benn az automatikus szűrő az ilyenekre.
o)
A te képeden meg jönnek a mókák.
elsősorban Bendeguz kollégának tettem be, mert arról beszélgettünk, hogy simán duplázás is benne lehet ebben a rv-ben, a megosztót köszi
Visszanéztem, igaz, a fibó elcsúszott valszin véletlenűl valamikor megfogtam és odébb raktam.
Írtam régen csináltam a rajzot.
Így lyó leszen? Csak a Fibót raktam helyre.
o))
szűrőt kell használni, nekem csak a kép jelenik meg /firefox/
Fel kell turbózni
NoScript plugit be kell tenni + Adblock plust
IE-nél is meg lehet csinálni és máris nincs semmi szemét, nálam a stokis reklámok sem jelennek meg, de Hercegnek ne szóljatok :) Kénytelen vagyok megnyit ni az IE-t és ott kattintgatni, másra nem is használom az IE-t :)
ok és?
Ezek a rések már be lettek töltve, ha erre akartál utalni. Azóta más már a kép.
Kolléga! Te mihez igazgattad a fibó alját ill. a tetejét? Mert valahogy nem stimmelnek a számok :)
1136 és a 915 közti szakaszt kén lefibóznós az a lokális alj ill a tető.
Megnéztem ezt is, de az ImGur egyszerűbb és gyorsabb tisztább.
Van hozzá egy segédprogi - Hyperdesktop,- letöltöd azzal is bűvészkedhetsz.
Én megnyomok Ctrl-Sh-4 gombot és fenn van a megosztón, egyből adja a linket amit csak bekopizol a kép tisztán jön le.
Ha te beteszel képet minden szemét reklám megjelenik, holott csak a képre vagyok kíváncsi.
1140-ig nincs rész, mert idén is volt már ennyi, akkor mindent betöltött:
viszont fölötte tényleg vannak rések: /kék négyzetecskék a rések/
http://www.imagebam.com/image/8644cf99985942
1361-tőll kezdődnek