Remélem kihoznak a mai napból egy dojit.
Egyelőre gratula, sajnos én nem álltam bent, pedig egy kis leátlagolás nem ártott volna...
Nem veszek többet, örülök majd ha 1250 felett kikecmergek belőle. :)
Annyiért nem adom:)) Ma amúgy is csak egy köröm volt, ezúttal kiülésre játszok, egyébként sincs túl nagy forgalom benne...
Már megint a rossz bankpapírt választottam... Ide tényleg egy felkötés kell, talán kezdeném magammal :)))
1250-es átlaggal bent vagyok Én is, bizakodjunk a felkötésbe. :)
Látom senkit sem érdekel ez ma... Mondjuk nem is csodálom, nagyon le vagyunk maradva a nagy testvérhez képest. 1238-as átlaggal beszálltam, remélem legalább záróra felkötik :))
Nagyon beverték, reggel 1310-en is megfordult, most 1231, -5.3%, lehet venni kéne egy adagot...
Ja, az én néhány száz darabos tételeim nyomták le egész nap, nagy szenya vagyok :))
Érdekes ez a rengeteg ugrálás is többet hozott, mintha napi min.-napi max longot csináltam volna, persze ez csak arra az állandó pakkméretre igaz amivel ma kereskedtem, full tőkével 1240-ről szép kör lehetett volna :))
Hát szidtam is azt aki 1270-ről állandóan visszalökte :)
Thx! A 20k-s vevő segített egy kissé.
Rést is szépen eltűntette.
off:
Ma azért oti lett volna nyerő, de még a 4350-es vételemet is visszavontam.
Az a reggeli 1263-as stop nem kellett volna... De aztán sikerült az 57 pont bukóból 0.5 pont nyerőt csinálnom :))
1270 átlagvétel ( a pénteki 1320-assal együtt)- 1274.5 eladási átlag az összesített mérlegem...
Azért kapott tőlem egy köszönő levelet az erste, bár lehet, ha nem ragadok bele miattuk, akkor hozzá sem nyúlok...
én meg lekéstem a zárást így megmaradt holnapra
Ejj nem vagyok tőle boldog
Gratula:)
Én meg büszke voltam, hogy napi csúcson is adtam ma el (1289) és a napi min közelében is vettem (1246), ha belegondolok, hogy mennyi részvényt adtam ma el 63-89 között... Azért a záróra nekem is megvolt az eredeti pakkom, utoljára 1257-ről :))
Hát én kivártam a zárót. Tipp 1285-1300 közötti volt. 1300 bejött :D
Kár volt 70-en kiszórnom a maradékot, ezt vsz nem veszem vissza 15-20 ponttal kevesebbért :)) Na mindegy, azért fél szemmel még figyelem...